Urien Kilopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #21 BlackSea57 dedi: Cooler Master Hyper 212 Evo kullananlardan böyle bir şikayet duymadım. O yüzden kullanımında sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. İstersen yinede araştır. Genişletmek için tıkla... Peki bu z170 in bios nasıl güncelleyeceğim yani Asus un sitesinde nereden indireceğimi bulamadım.
BlackSea57 dedi: Cooler Master Hyper 212 Evo kullananlardan böyle bir şikayet duymadım. O yüzden kullanımında sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. İstersen yinede araştır. Genişletmek için tıkla... Peki bu z170 in bios nasıl güncelleyeceğim yani Asus un sitesinde nereden indireceğimi bulamadım.
BlackSea57 Hectopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 116 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #22 Youtube'de anakart güncelleştirme için Technopat'ın videoları var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan da faydalanabilirsin. ASUS Türkiye Bu linkten işletim sistemini seçip BIOS butonuna erişip en güncel sürümü indirebilirsin.
Youtube'de anakart güncelleştirme için Technopat'ın videoları var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan da faydalanabilirsin. ASUS Türkiye Bu linkten işletim sistemini seçip BIOS butonuna erişip en güncel sürümü indirebilirsin.
Urien Kilopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2015 #23 Peki bunları tamamladım USB attım hazırladım ama soğutucu hala aklımda hyper 412 alıcam heralde bir sorun çıkmaz sanırım. Attığım deep cool nasıl bir sıvı soğutucu tam bilmiyorum gerçi. Bir sorumda şu olacak neden bu ramlar Kingston Hyperx F 8GB(2X4) 2666 D4 HX426C15FBK2/8 bu ramlerden ucuz Kingston HyperxFury 8GB2x4 2400 D4 HX424C15FBK2/8 anlamadım 2666mhz daha iyi değilmi?
Peki bunları tamamladım USB attım hazırladım ama soğutucu hala aklımda hyper 412 alıcam heralde bir sorun çıkmaz sanırım. Attığım deep cool nasıl bir sıvı soğutucu tam bilmiyorum gerçi. Bir sorumda şu olacak neden bu ramlar Kingston Hyperx F 8GB(2X4) 2666 D4 HX426C15FBK2/8 bu ramlerden ucuz Kingston HyperxFury 8GB2x4 2400 D4 HX424C15FBK2/8 anlamadım 2666mhz daha iyi değilmi?