O onurcanzx Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Öncelikle herkese merhaba, Kick'te yayın açmak istiyorum, ama tek monitörüm var, bir yandan 3D yazıcımı gösteren kamera olacak, sağ alttan da chati görmek istiyorum, sizce tek monitörden yapar mıyım?
Öncelikle herkese merhaba, Kick'te yayın açmak istiyorum, ama tek monitörüm var, bir yandan 3D yazıcımı gösteren kamera olacak, sağ alttan da chati görmek istiyorum, sizce tek monitörden yapar mıyım?
G24F Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 54 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 Eğer oyun oynamayacaksanız çok rahat yaparsınız.
O onurcanzx Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 272 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 G24F dedi: Eğer oyun oynamayacaksanız çok rahat yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Vampire Survivors Oynuyacağım Hocam
G24F dedi: Eğer oyun oynamayacaksanız çok rahat yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Vampire Survivors Oynuyacağım Hocam
G24F Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 54 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 onurcanzx dedi: Vampire Survivors Oynuyacağım Hocam Genişletmek için tıkla... GitHub - baffler/Transparent-Twitch-Chat-Overlay: Twitch chat on top of windowed games for single monitor streamers Bu uygulamayı kullanabilirsiniz chat okumak için.
onurcanzx dedi: Vampire Survivors Oynuyacağım Hocam Genişletmek için tıkla... GitHub - baffler/Transparent-Twitch-Chat-Overlay: Twitch chat on top of windowed games for single monitor streamers Bu uygulamayı kullanabilirsiniz chat okumak için.