Tek monitör ile iki bilgisayar kullanmak

ByRichh

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle yeni bir monitör aldım ve monitörün sanırsam 2 HDMI girişi var. Elimde boşta duran bir bilgisayar var monitöre iki kasadanda kablo bağlasam birinci bilgisayarı açtığım zaman birinci bilgisayarın görüntüsünü ikinciyi açtığımda ikincisini verebilir gibi bir ihtimali var mı? Monitör ASUS TUF Gaming VG279Q1R.

Monitörümde bahsettiğiniz durum oluyor. Elimde iki kasa vardı. Birini DisplayPort ile, diğerini ise HDMI ile bağladım. Hangi kasadan sinyal gelirse o kasanın görüntüsü monitöre geliyor. Eğer iki kasadan da sinyal geliyorsa, monitörün menüsünden diğer girişi seçerek görüntünün geleceği bilgisayarı seçebiliyorum. Sizin durumunuzda iki bilgisayarı da HDMI ile bağlayacaksınız.

Monitörümde bahsettiğiniz durum oluyor. Elimde iki kasa vardı. Birini DisplayPort ile, diğerini ise HDMI ile bağladım. Hangi kasadan sinyal gelirse o kasanın görüntüsü monitöre geliyor. Eğer iki kasadan da sinyal geliyorsa, monitörün menüsünden diğer girişi seçerek görüntünün geleceği bilgisayarı seçebiliyorum. Sizin durumunuzda iki bilgisayarı da HDMI ile bağlayacaksınız.
böyle olduğu zamanda menüden seçicez yani

Bazı monitör app'lerinde bunun için kısayol atayabiliyorsun. Dell monitörlerde var mesala ayarladığın tuşa basınca mevcut hdmi kanalları arasında geçiş yapıyor.
1719945673918.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı