Merhaba arkadaşlar Kick'te yayın açmayı düşünüyorum. OBS ile izleyiciler için hedef takipçi chat gelen bağışlar takipçiler vs. ayarladım fakat tek monitör kullandığım için chati görmem gerektiği zaman Alt+Tab yapmak istemiyorum hem izleyici hem de benim için hiç hoş olmuyor bu durum oyun oynarken vs. ekranın bir köşesinden benim takip edebileceğim şekilde chatin akışını görmemin yöntemi var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar Kick'te yayın açmayı düşünüyorum. OBS ile izleyiciler için hedef takipçi chat gelen bağışlar takipçiler vs. ayarladım fakat tek monitör kullandığım için chati görmem gerektiği zaman Alt+Tab yapmak istemiyorum hem izleyici hem de benim için hiç hoş olmuyor bu durum oyun oynarken vs. ekranın bir köşesinden benim takip edebileceğim şekilde chatin akışını görmemin yöntemi var mı acaba?
Twitch chat on top of windowed games for single monitor streamers - baffler/Transparent-Twitch-Chat-Overlay
github.com
Bu programı kullanabilirsiniz. Default olarka Twitch içindir fakat Custom URL seçeneğini seçerek kullandığınız chatbotun(botrix, kickbot, misxss vs.) Chat overlayinin linkini yazarsan ekran da chati sabit olarak görebilirsin. Fakat oyunun bordless ya da pencereli ekran da olması önemli. Full screen eski oyunlarda çalışamıyor maalesef.