Tek monitör olmasına rağmen sistem çift gibi algılıyor

Beag_5

Hectopat
Merhaba,
Az önce garip bir sorun fark ettim. Oyundan Alt+Tab atıp internetten bir şey baktım, geri oyuna girmek istediğimde ise oyunun alttaki simgelerde olmadığını fark ettim.
Alt+Tab tuşlarından baksam da oyun gözükmüyordu. Aklıma oyunun Alt+Tab sonrası bir sorun yüzünden kapandığı geldi. Fakat Steam'e girdiğimde oyun hala çalışıyordu.
Görev Yöneticisi'nden geçiş yap ile oyuna geçtim. Oyun çalışıyordu ama gözükmüyordu hiçbir yerde. Tekrar Alt+Tab attığımda bu sefer altta simgesi vardı. Fakat görev yöneticisine girdiğimde, ekranda sola doğru kayma efekti geldi ve oyunun simgesi yine kayboldu. Sanki 2 farklı monitör var gibi yani. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp görüntü ayarlarından üst kısımlardan monitör çift mi tek mi görebilirsiniz. Bide önceden çift monitör kullandıysanız da öyle algılamış olabiliyor.

Yeni masaüstü yaptığın için oyunun simgesi gözükmüyor. Şöyle windows tuşuna ve tab tuşuna bastığında yeni masaüstüne atıyor ondan dolayı oyunun simgesi gözükmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…