wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 11 Kasım 2020 #1 Merhaba. Normal hayatımda LoL, Valorant, CS gibi oyunlar oynuyorum ancak arkadaşım olmadığı için bir yerden sonra sıkıyor bu tarz oyunlar. Singleplayer chill zaman geçirebileceğim oyun önerirseniz sevinirim.
Merhaba. Normal hayatımda LoL, Valorant, CS gibi oyunlar oynuyorum ancak arkadaşım olmadığı için bir yerden sonra sıkıyor bu tarz oyunlar. Singleplayer chill zaman geçirebileceğim oyun önerirseniz sevinirim.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.816 Çözümler 13 Yer Vorkuta 11 Kasım 2020 #2 RDR 2, Witcher 3, Skyrim, Forza Horizon 4.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 11 Kasım 2020 #3 Sistem yeterliyse RDR2.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 11 Kasım 2020 #4 Viktor Reznov dedi: RDR 2, Witcher 3, Skyrim, Forza Horizon 4. Genişletmek için tıkla... Hocam eklemeyi unutmuşum sistem özelliklerim pek iyi değil yani skyrim dışındakileri kaldırmaz, ancak yanıtın için teşekkür ederim. Akif dedi: Sistem yeterliyse RDR2. Genişletmek için tıkla... wus dedi: Hocam eklemeyi unutmuşum sistem özelliklerim pek iyi değil yani skyrim dışındakileri kaldırmaz, ancak yanıtın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...
Viktor Reznov dedi: RDR 2, Witcher 3, Skyrim, Forza Horizon 4. Genişletmek için tıkla... Hocam eklemeyi unutmuşum sistem özelliklerim pek iyi değil yani skyrim dışındakileri kaldırmaz, ancak yanıtın için teşekkür ederim. Akif dedi: Sistem yeterliyse RDR2. Genişletmek için tıkla... wus dedi: Hocam eklemeyi unutmuşum sistem özelliklerim pek iyi değil yani skyrim dışındakileri kaldırmaz, ancak yanıtın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...
X XrMAYBE Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #5 wus dedi: Hocam eklemeyi unutmuşum sistem özelliklerim pek iyi değil yani Skyrim dışındakileri kaldırmaz, ancak yanıtın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rise of Tomb Raider sistemin kaldırır diye düşünüyorum oyun çok güzel trailer'ına bakabilirsin.
wus dedi: Hocam eklemeyi unutmuşum sistem özelliklerim pek iyi değil yani Skyrim dışındakileri kaldırmaz, ancak yanıtın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rise of Tomb Raider sistemin kaldırır diye düşünüyorum oyun çok güzel trailer'ına bakabilirsin.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 11 Kasım 2020 #7 XrMAYBE dedi: Rise of Tomb Raider sistemin kaldırır diye düşünüyorum oyun çok güzel trailer'ına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim yanıtın için. Tomb raider ve Rise of the tomb raider oyunlarını bitirdim zaten. tereyagliballi dedi: Half Life 1,2,2 ep1,2 ep2 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
XrMAYBE dedi: Rise of Tomb Raider sistemin kaldırır diye düşünüyorum oyun çok güzel trailer'ına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim yanıtın için. Tomb raider ve Rise of the tomb raider oyunlarını bitirdim zaten. tereyagliballi dedi: Half Life 1,2,2 ep1,2 ep2 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 11 Kasım 2020 #8 Mafia 1 ve 2. COD Mw2-3.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 11 Kasım 2020 #9 teknomi4 dedi: Mafia 1 ve 2. COD Mw2-3. Genişletmek için tıkla... Mafia 1-2 bitirdim zaten.(2 10/10 oyun oynamayan varsa öneririm) Cod mw 4 oynamıştım 2-3'e hiç bakmamıştım. Teşekkür ederim.
teknomi4 dedi: Mafia 1 ve 2. COD Mw2-3. Genişletmek için tıkla... Mafia 1-2 bitirdim zaten.(2 10/10 oyun oynamayan varsa öneririm) Cod mw 4 oynamıştım 2-3'e hiç bakmamıştım. Teşekkür ederim.
Cangg Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 612 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #10 Left 4 Dead 2. Portal 1. Portal 2. Papers please. Assassin's Creed 1. Assassin's Creed 2. Bully. Çoğu hatta AC 2 dışında hepsini oynadım özellikle Portal serisini öneririm.
Left 4 Dead 2. Portal 1. Portal 2. Papers please. Assassin's Creed 1. Assassin's Creed 2. Bully. Çoğu hatta AC 2 dışında hepsini oynadım özellikle Portal serisini öneririm.