Tek oyunculu oyunlardan nasıl zevk alınır?

hyg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kendimi bildim bileli aynı oyun serilerini oynuyorum. GTA (SA:MP), CS, Battlefield ile başladım günümüzde bu oyunların güncel versiyonlarıyla devam ediyorum. Ara sıra da LoL oynuyorum. Online modu olmayan bir oyuna girdiğimde asla sonunu getiremiyorum birkaç saatin sonunda bir daha açmamak üzere kapatıyorum. Aylardır açmadığım için de zamanının geldiğini düşünüp siliyorum.

Bugüne kadar bitirebildiğim Single, az sayıdaki oyunlar şunlar: GTA'ların story kısımları, Tomb Raider serisi (modern olanları), Wolfenstein serisi (modern olanlar), metro serisi, Mafia Definitive Edition (3 ayda ancak bitirebildim), Far Cry 3, Cyberpunk ve her sene güncel FIFA'da 50-100 saat kariyer oynarım.

Maalesef RDR2 ve Witcher 3'ü o kadar sıkılarak oynadım ki yarıda bırakıp sildim. Online oyunlarda geçirdiğim vakitle piyasadaki bütün Single oyunları bitirebilirdim öyle söyleyeyim.

Bu kadar oyunlarla zaman geçiren birisi olarak, Single oyunları oynayamamanın eksikliğini duyuyorum. Bana oyun değil de ne yapabileceğimle ilgili tavsiye verir misiniz? Aynı durumda olanlar varsa birbirimizin varlığını bilelim.

Son düzenleme:
Çabuk sıkılyorsan RDR2 ilw başlaman hata çünkü oyun sonradan açılan bir başyapıt. Her gün Arthur ile tekrar tekrar 1-2 saat görevleri yapar atımla zaman geçiririm.
Dying Light gibi oynanışı daha ön planda olan hikayeli oyunlar ile başlamak daha iyi olur senin iiçin.

Eski yıllarda online oyun piyasası bu kadar çok yoktu mesela crysis okuldan gelip çanta atıp direk girerdik cod serisi bile öyleydi şimdi herşey değişti Singel oyun sarmıyor artık herkes online oyunlarda.

Oyunu oynarken sanki sen oyunun içindeymiş gibi sinirlenip mutlu olup üzgün olsan yani sadece oynamak değil oyunu anlamak lazım o zaman sen gör nasıl bitiriyorsun.

Yanlış anlaşılma olmasın, RDR2'yi örnek olsun diye söyledim Dying Light da oynadım. Denemediğim oyun kalmadı sorun başka bir yerde. 2007'den beri online şekilde GTA ve CS oynuyorum.
Eski yıllarda online oyun piyasası bu kadar çok yoktu mesela crysis okuldan gelip çanta atıp direk girerdik cod serisi bile öyleydi şimdi herşey değişti Singel oyun sarmıyor artık herkes online oyunlarda.

Bu aslında kaçınılmaz bir gerçek. Eskiden online oyunlar çok fazla piyasada yokken yada tür olarak azken single hikayeli oyunlar çokfazlaydı. Bilgisayarda yada telefonda artık okadar zaman geçirir olduk ki bu geçen zamanda insan yine başkaları ile bir etkileşim içinde olma hissi duyuyor. Öte yandan single oyunlar gerçekten sadece belirli bir kitleye hitap etmeye başladı. Bunun aksine online oyunlarda diğer oyuncular arasında bir başarı yarışına giriyorsunuz. Bence insanları en çok çeken bu. Eskiden bunlar çok az sayıdaydı. Artık hemen hemen pek çok oyunda online rekabet mevcut.

kanka bende bi ara öyleydim örneğin yayıncılar oynuyorya oynamak istediklerini önce ordan izle baktın hoşuna gitti öyle oyna ben öyle yaptım en basit örnek gta san andreas mesala arkadaşım hiç sevmezdi izlettirdim oyunu 5 defa bitirdi

Hocam RDR 2 4-5 saat sonunda açılan bir oyun. Sabretmeniz gerekiyor. Single oyunlarda hemen yarıda bırakmak doğru değil çünkü o oyuna 1-2 saat oynayıp hemen alışmanız beklenilemez. Oynaya oynaya alışmanız, bağ kurmanız gerek oyunun spoilersız oynanış videolarını falan da izleyebilirsiniz. Ama öncelikle hikayesi daha kısa ve daha hızlı açılan oyunlardan başlayabilirsiniz. O dediğiniz oyunlara alışmak amacıyla önce TLOU 1 ve 2 bitirebilirsiniz. böyle böyle hikayeli oyunlara da alışmış olursunuz.

Katılıyorum

Yanlış anlaşılma olmasın, RDR2'yi örnek olsun diye söyledim Dying Light da oynadım. Denemediğim oyun kalmadı sorun başka bir yerde. 2007'den beri online şekilde GTA ve CS oynuyorum.
O zaman hikayesi baskın oyunlar oyna TLOU denemediysen dene birde benim kişisel önerim Metro serisine bir göz at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…