Tek güç çıkışlı 8+8 pin Power'ım var 2. ekran kartını takmak istesem hangi kabloyu almam gerekiyor ve nasıl bağlantı yapmam lazım ikisininde çalışması için?
Anakartım çift ekran kartı destekliyor GPU 750W yeterli olacağını düşünüyorum, bağlanabilirse yardımcı olursanız sevinirim.
Anladığım kadarıyla 8 pin kablolardan sadece 2 tane var PSU'nuzda. Eğer böyle ise yeni bir PSU almanız lazım. O attığınız dönüştürücüler normal kullanımda bile yanmaya kadar gidebiliyor, bir de mining için kullanacaksanız kesinlikle çıkarın aklınızdan.
Ekran kartınız nedir? Ne amaçla kullanacaksınız? Oyun için ise çift ekran kartı kullanımı çok mantıklı değil.
Sorunuza gelirsek, PCIe kablolarını ilk ekran kartına taktığınız gibi ikinciye de takıyorsunuz, ekstra bir işlemi yok.
Ekran kartınız nedir? Ne amaçla kullanacaksınız? Oyun için ise çift ekran kartı kullanımı çok mantıklı değil.
Sorunuza gelirsek, PCI-e kablolarını ilk ekran kartına taktığınız gibi ikinciye de takıyorsunuz, ekstra bir işlemi yok.
Şu an 3070 takılı extra olarak 6800 XT takacağım oyun için değil mining için kullanacağım.
Power'dan tek 8+8 pin çıkıyor bu da sadece 3070'i çalıştırıyor 6800 de çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor ya da yeni powermı almam lazım ikisini çalıştırmam için. Resimde eklediğim girişlerden buldum bunları önerenler olmuş işimi görür mü acaba görürse de hangisini almam gerek?
Bu arada 3070 122 voltage çekiyor overcloklu şekilde 6800 de Max 200 desek 750W yeterli olur mu?
AMD RX 6800 XT can reach 64.02 MH/s hashrate and 123 W power consumption for mining ETH (Ethash). Find out more hashrate, consumption, difficulty, and profitability for mining 322 different coins on 137 algorithms.
Nvidia RTX 3070 can reach 61.79 MH/s hashrate and 117 W power consumption for mining ETH (Ethash). Find out more hashrate, consumption, difficulty, and profitability for mining 352 different coins on 147 algorithms.
Anladığım kadarıyla 8 pin kablolardan sadece 2 tane var PSU'nuzda. Eğer böyle ise yeni bir PSU almanız lazım. O attığınız dönüştürücüler normal kullanımda bile yanmaya kadar gidebiliyor, bir de mining için kullanacaksanız kesinlikle çıkarın aklınızdan.