Tek RAM kullanımı PC'ye zarar verir mi?

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
16+16 GB RAM kullanıyordum. Biri arızalandı mavi ekran hatası alıyorum (MEMORY_MANAGEMENT) şu anda bilgisayarı tek RAM ile kullanıyorum. Bir sıkıntı oluşturur mu?

Bir sıkıntı olmaz fakat RAM mi bozuldu RAM slotumu onu bir deneyin RAM'larin yerini değiştirip tekini takıp. Sonra tek kullanın.

16+16 GB RAM kullanıyordum. Biri arızalandı mavi ekran hatası alıyorum (MEMORY_MANAGEMENT) şu anda bilgisayarı tek RAM ile kullanıyorum. Bir sıkıntı oluşturur mu?
Sorun olmaz.

Sorun olmaz. Zaten 16 GB yeterli tek sorunu Dual channel kullanmamanız.

Dostum öncelikle tek slot RAM = takılmalar bunu aklından çıkartma. Bozuk RAM'le uzun süreli kullanımda anakartta oluşan dengesizlik ve sistem çökmeleri sistem performansını ve ömrünü çok az miktarda da olsa kısaltacaktır. Özellikle de depolama alanın bundan olumsuz etkilenecektir. Kısacası gözle görülür zararı yok ancak tek slotta yeni RAM alana kadar kullansan daha mantıklı.

Pazartesi kargoya verip garantiye göndereceğim zaten. 1 haftadır tek ram ile kullandım, pazartesi kargoya verip garantiye yollayacağım. 1 haftalık sürede sıkıntı olmamıştır sanırım.

Pazartesi kargoya verip garantiye göndereceğim zaten. 1 haftadır tek ram ile kullandım, pazartesi kargoya verip garantiye yollayacağım. 1 haftalık sürede sıkıntı olmamıştır sanırım.
Hiçbir şekilde olmamıştır rahat ol. İyi sosyaller dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…