Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 756 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #11 Bİlgi ve yardım için çok teşekkürler arkadaşlar...
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 6 Ocak 2024 #12 Biz teşekkür ederiz geçmiş olsun aynı kaderin mahkumlarıyız. Salvador17 dedi: Bİlgi ve yardım için çok teşekkürler arkadaşlar... Genişletmek için tıkla...
Biz teşekkür ederiz geçmiş olsun aynı kaderin mahkumlarıyız. Salvador17 dedi: Bİlgi ve yardım için çok teşekkürler arkadaşlar... Genişletmek için tıkla...
Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 756 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #13 ahmet_kıran dedi: Bir sıkıntı olmaz fakat RAM mi bozuldu RAM slotumu onu bir deneyin RAM'larin yerini değiştirip tekini takıp. Sonra tek kullanın. Genişletmek için tıkla... Ram slothu sağlam, yeni ram siparişi geçtim. Şimdilik sıkıntı yok gibi tek ram kullanımında.
ahmet_kıran dedi: Bir sıkıntı olmaz fakat RAM mi bozuldu RAM slotumu onu bir deneyin RAM'larin yerini değiştirip tekini takıp. Sonra tek kullanın. Genişletmek için tıkla... Ram slothu sağlam, yeni ram siparişi geçtim. Şimdilik sıkıntı yok gibi tek ram kullanımında.