Yok alınmaz.Yanan parça RAM slotu değilmiş ekran kartı şase slot yapmış yanmış böyle olmuş sorunsuz çalışıyor dedi.
Plastik erimiş de böyle olmuş.
Yok alınmaz.
1155 pin standart bir h61 alın derim 250 tl ye işinizi görür.Normal fiyatından 600 TL daha ucuz ASUS LGA 1155 32 GB RAM destekli bir anakart buldum ama tek bir. RAM slotu yanmış sizce sorun olur mu?
Fiyat 250 TL.
1155 pin standart bir H61 alın derim 250 TL'ye işinizi görür.
Hocam letgodan bakın sahibinden biraz pahalı kaçıyor. 1155 H61 2 ram slot anakarta 250 300 den fazla verilmez. Ben izmirde çok görüyorum ilgilendiğim için. İ5 2400 takıp oyun bilgisayarı diye satıyorlar kasa içinde tabi.250 TL'ye var mı ki? Varsa link anlatabilir misiniz?
Hocam Letgo'dan bakın sahibinden biraz pahalı kaçıyor. 1155 H61 2 RAM slot anakarta 250 300'den fazla verilmez. Ben İzmir'de çok görüyorum ilgilendiğim için. i5 2400 takıp oyun bilgisayarı diye satıyorlar kasa içinde tabii.
Ben ECS kullandım H61 16GB takılıyor diye biliyorum. Fakat Pegatron h61 de bu olay biraz karışık olabilir. Tam olarak desteğini bulamamıştım. 8 diyenler vardı. O yüzden düşünmedim ama bu anakartlar casper kasalardan çıkan üretim anakartlar.Tamamdır sahibindende 800 TL'den aşağı yoktu ondan hiç Letgo'ya bakmadım bir araştırayım bir de H61 anakartlara en fazla kaç GB RAM takılıyor.
Ben ECS kullandım H61 16 GB takılıyor diye biliyorum. Fakat Pegatron H61 de bu olay biraz karışık olabilir. Tam olarak desteğini bulamamıştım. 8 diyenler vardı. O yüzden düşünmedim ama bu anakartlar Casper kasalardan çıkan üretim anakartlar.
Hocam siz bilirsiniz tabi, 300 e vermiyormu birde anakart alacaksanız deneyip alın mutlaka. Geçen Letgodan 32 ay garantili b450m s2h aldık 300 tl ye. h61 lere bu paraları verirken acırım ama siz bilirsiniz malesef durum bu.Bir tane ECS buldum H61 350 TL diyor alayim mı sizce?
@gemiciadam
Hocam siz bilirsiniz tabii, 300'e vermiyor mu bir de anakart alacaksanız deneyip alın mutlaka. Geçen Letgo'dan 32 ay garantili B450M S2H aldık 300 TL'ye. H61'lere bu paraları verirken acırım ama siz bilirsiniz maalesef durum bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.