CauldronWizard Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 294 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 10'uncu Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #71 Abdurrahman Kayaş dedi: Sanmıyorum bende 0.0430 göndermediler bişey. Genişletmek için tıkla... 0.07'ye ayarladığınız için gelmemiş olabilir mi? Yoksa gelmediği için mi 0.07'ye ayarladınız? Abdurrahman Kayaş dedi: Evet, daha 3 gün önce değişti ama benim ayarım hesapladığıma göre ayda 0.07 bende 0.07 sabitlemiştim herhalde o zaman çekicektir. Genişletmek için tıkla...
Abdurrahman Kayaş dedi: Sanmıyorum bende 0.0430 göndermediler bişey. Genişletmek için tıkla... 0.07'ye ayarladığınız için gelmemiş olabilir mi? Yoksa gelmediği için mi 0.07'ye ayarladınız? Abdurrahman Kayaş dedi: Evet, daha 3 gün önce değişti ama benim ayarım hesapladığıma göre ayda 0.07 bende 0.07 sabitlemiştim herhalde o zaman çekicektir. Genişletmek için tıkla...
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 14 Şubat 2021 #72 choice dedi: Merhaba hocam bu konularda biraz cahilim. Bu işlemi yaparken günlük bilgisayar kullanımında veya oyun oynarken sorun yaşıyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle yaşar.
choice dedi: Merhaba hocam bu konularda biraz cahilim. Bu işlemi yaparken günlük bilgisayar kullanımında veya oyun oynarken sorun yaşıyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle yaşar.
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 199 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #73 CauldronWizard dedi: 0.07'ye ayarladığınız için gelmemiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... evet olabilir, ama hesabı ilk açtığınızdada otomatik 0.05 e de oluyor o zmn nasıl gelicek ?
CauldronWizard dedi: 0.07'ye ayarladığınız için gelmemiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... evet olabilir, ama hesabı ilk açtığınızdada otomatik 0.05 e de oluyor o zmn nasıl gelicek ?
S SLOKAR Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #74 Abdurrahman Kayaş dedi: Sanmıyorum bende 0.0430 göndermediler bişey. Genişletmek için tıkla... Ethermine sitesinde günlük kaç eth kazıyor gösteriyor hocam sende? Birde 7/24 çalıştırıyor musun?
Abdurrahman Kayaş dedi: Sanmıyorum bende 0.0430 göndermediler bişey. Genişletmek için tıkla... Ethermine sitesinde günlük kaç eth kazıyor gösteriyor hocam sende? Birde 7/24 çalıştırıyor musun?
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 199 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #75 SLOKAR dedi: Ethermine sitesinde günlük kaç ETH kazıyor gösteriyor hocam sende? Bir de 7/24 çalıştırıyor musun? Genişletmek için tıkla... 7/20 gibi bir şey çalıştırıyorum bazen kapatıp arkadaşlarla oyun falan giriyorum 2-3 saat her gün olmasa da. eğer hiç kapatmassam günlük 0.00350.
SLOKAR dedi: Ethermine sitesinde günlük kaç ETH kazıyor gösteriyor hocam sende? Bir de 7/24 çalıştırıyor musun? Genişletmek için tıkla... 7/20 gibi bir şey çalıştırıyorum bazen kapatıp arkadaşlarla oyun falan giriyorum 2-3 saat her gün olmasa da. eğer hiç kapatmassam günlük 0.00350.
CauldronWizard Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 294 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 10'uncu Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #76 Abdurrahman Kayaş dedi: evet olabilir, ama hesabı ilk açtığınızdada otomatik 0.05 e de oluyor o zmn nasıl gelicek ? Genişletmek için tıkla... Keşke yeni başlayanlar için cüzdan kodu vs. doğruluğunu kontrol etmek için 0,0001 ETH gibi bir kerelik işlem izni verseler.
Abdurrahman Kayaş dedi: evet olabilir, ama hesabı ilk açtığınızdada otomatik 0.05 e de oluyor o zmn nasıl gelicek ? Genişletmek için tıkla... Keşke yeni başlayanlar için cüzdan kodu vs. doğruluğunu kontrol etmek için 0,0001 ETH gibi bir kerelik işlem izni verseler.
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 199 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #77 CauldronWizard dedi: Keşke yeni başlayanlar için cüzdan kodu vs. doğruluğunu kontrol etmek için 0,0001 ETH gibi bir kerelik işlem izni verseler. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olabilirdi katılıyorum.
CauldronWizard dedi: Keşke yeni başlayanlar için cüzdan kodu vs. doğruluğunu kontrol etmek için 0,0001 ETH gibi bir kerelik işlem izni verseler. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olabilirdi katılıyorum.
S SLOKAR Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #78 Abdurrahman Kayaş dedi: 7/20 gibi bir şey çalıştırıyorum bazen kapatıp arkadaşlarla oyun falan giriyorum 2-3 saat her gün olmasa da. eğer hiç kapatmassam günlük 0.00350. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar kazıyor mu emin misin? Bende 5600xt ile kazıyorum 40 mh/s hatta senden biraz daha fazla kazıyorum 39 demiştin o kadar kazanacak mıyız?
Abdurrahman Kayaş dedi: 7/20 gibi bir şey çalıştırıyorum bazen kapatıp arkadaşlarla oyun falan giriyorum 2-3 saat her gün olmasa da. eğer hiç kapatmassam günlük 0.00350. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar kazıyor mu emin misin? Bende 5600xt ile kazıyorum 40 mh/s hatta senden biraz daha fazla kazıyorum 39 demiştin o kadar kazanacak mıyız?
U utpal2 Femtopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #79 Sıfırdan kurulacak bir mining sistemi için işlemci ve anakart önerebilir misiniz?
Abdurrahman Kayaş Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 199 Çözümler 2 14 Şubat 2021 #80 SLOKAR dedi: Hocam o kadar kazıyor mu emin misin? Bende 5600XT ile kazıyorum 40 mh/s hatta senden biraz daha fazla kazıyorum 39 demiştin o kadar kazanacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç kapatmadan yapıyorsanız benden fazla kazcağınız kesin ve yakındada Ethereum yükselecek gibi haberler var bu da bizim işimize yarar. utpal2 dedi: Sıfırdan kurulacak bir mining sistemi için işlemci ve anakart önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda sıfırdan rig kurulmaz stok yok ve olanlarda acayip pahalı RX 570 bile 4000 civarı.
SLOKAR dedi: Hocam o kadar kazıyor mu emin misin? Bende 5600XT ile kazıyorum 40 mh/s hatta senden biraz daha fazla kazıyorum 39 demiştin o kadar kazanacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç kapatmadan yapıyorsanız benden fazla kazcağınız kesin ve yakındada Ethereum yükselecek gibi haberler var bu da bizim işimize yarar. utpal2 dedi: Sıfırdan kurulacak bir mining sistemi için işlemci ve anakart önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda sıfırdan rig kurulmaz stok yok ve olanlarda acayip pahalı RX 570 bile 4000 civarı.