Tek RX 6800 ile mining yapmak

Hocam bu fiyattan satın alabileceğim 1 yer bulun helalinden size 1.000 tl göndercem. Bütün forum şahit. Ciddiyim.

Birini şubat başında diğerini de 1 hafta önce aldım.

O zaman kusura bakmayın haklısınız.
Sizin yazıları okuyunca bir an soğuk duşa girmiş gibi oldum )
Şu an 1-2 saatte bir amazonla diğer siteleri kolaçan ediyorum.
Kart düşer mi diye,
1 kart parası daha toparladım sayılır...

Hocam OC UV için olanları sordum

Ben kartlara hiçbir şekilde oc yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum.
Amd nin gddr6x leri çıkınca belki bunları satabilirim, insanları kazıklayan biri durumuna düşmek istemem.
Kartları mümkün olduğunca soğuk kullanıyorum o nedenle.

UV için de zaten size en altta ayarları attım.
Bi daha atıyorum, kaçırdıysanız,

ufak bi değişiklik yaptım son durum bu;

sonuç bu şekilde, odada pencere açık kullanıyorum.
sıcaklık sizde aynı çıkmayabilir.

UV yi nerden yaptınız , radeondan yapıyorum 881 mv nin altına inmiyor, referans kart benimki onla mi alakalı acaba ? Ama o da ne alaka yani . Yuksek ihtimal programla alakali. Afterburner zaten hiç çalışmıyor. Hangi programdan yaptığınızı söylerseniz ben çözerim gerisini diye düşünüyorum.

Ben windows kullanmıyorum.
Rave os içinden yapıyorum.

Ben windows kullanmıyorum.
Rave os içinden yapıyorum.
Simdi oldu işte . Bende su an 881 mv 154w güç tüketiyor gösteriyor. Usbye raveos yüklesem onda çalıştırsam pcyi mining zamanında sizinki gibi değerler elde edebilirim öyleyse. 40w için değer diye düşünüyorum. Ama peki usbdeki gecikme değerlerinden dolayı mh çok değişir mi ki var mi bilginiz. Ssdmi veya harici hard diskimi kullanmak istemiyorum mecbur kalirsam öyle yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…