Tek slot 32 GB RAM vs tek slot 16 GB RAM laptop

vyp

Femtopat
Daha fazla  
Tek slot 32 GB RAM vs tek slot 16 GB RAM laptop?

Tek slot çifte göre daha kötü olabilir ama tabii ki çok fazla sorun olmaz. Max 5 FPS. Yine de ikisi de tek kanal olduğu için fazla olan daha mantıklı. En kötü gider aynı markanın 8 GB RAM'ini falan alır 40 yaparsınız ki gerek yok.

Ama tek slot olması kötü değil mi (ne anlamda ve nasıl kötü bilmiyorum ama çift slot daha iyi diye biliyorum o yüzden)

Ama tek slot olması kötü değil mi (ne anlamda ve nasıl kötü bilmiyorum ama çift slot daha iyi diye biliyorum o yüzden)

Çift slot daha iyi tabii ki. İsterseniz fiyat farkı aynı veya çok az ise 32 GB alın fiyat farkı az değilse 16 GB alıp bir 16 GB RAM daha ekleyin.

Çift slot daha iyi tabii ki. İsterseniz fiyat farkı aynı veya çok az ise 32 GB alın fiyat farkı az değilse 16 GB alıp bir 16 GB RAM daha ekleyin.
Yani tek slot 32 almayı düşünüyorum ama tek slot olması daha fazla ısınmasına falan yol açmaz değil mi?

Yani tek slot 32 almayı düşünüyorum ama tek slot olması daha fazla ısınmasına falan yol açmaz değil mi?
Açmaz merak etmeyin. Sadece 2 ayrı bellek 2 ayrı bütünler olduğu için genelde daha hızlı olur. Tabii aradaki fark az olur. Laptop modellerini atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…