J Jeatron Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 124 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Şubat 2020 #1 Corsair Force NVMe PCIe M.2 960GB Bu SSD'yi kullanıyorum. BIOS'da dolanırken, RAID modunun aktif olduğunu gördüm. Tek bir SSD kullanımında AHCI modu mu aktif olmalı yoksa RAID modu mu aktif olmalı? Ek olarak bu SSD için BIOS'da yapmam gereken ek ayarlar var mı? Varsa neler?
Corsair Force NVMe PCIe M.2 960GB Bu SSD'yi kullanıyorum. BIOS'da dolanırken, RAID modunun aktif olduğunu gördüm. Tek bir SSD kullanımında AHCI modu mu aktif olmalı yoksa RAID modu mu aktif olmalı? Ek olarak bu SSD için BIOS'da yapmam gereken ek ayarlar var mı? Varsa neler?
C CyberXTR Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2020 #2 AHCI
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.741 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 13 Şubat 2020 #3 AHCI aktif olmalı. RAİD çift SSD için mantıklı olacaktır.
J Jeatron Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 124 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Şubat 2020 #4 Motionless IN White dedi: AHCI aktif olmalı. RAİD çift SSD için mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... AHCI modu performansı etkiler mi?
Motionless IN White dedi: AHCI aktif olmalı. RAİD çift SSD için mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... AHCI modu performansı etkiler mi?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.741 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 13 Şubat 2020 #5 Hayır SSD'nizin vadettiği performansı alırsınız.
J Jeatron Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 124 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Şubat 2020 #6 Motionless IN White dedi: Hayır SSD'nizin vadettiği performansı alırsınız. Genişletmek için tıkla... Yani kast ettiğim RAID'de olduğu için bir performans kayıbı yaratır mı? ya da yaratmış mıdır? AHCI'ye alınca performans eski haline döner mi?
Motionless IN White dedi: Hayır SSD'nizin vadettiği performansı alırsınız. Genişletmek için tıkla... Yani kast ettiğim RAID'de olduğu için bir performans kayıbı yaratır mı? ya da yaratmış mıdır? AHCI'ye alınca performans eski haline döner mi?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.741 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 13 Şubat 2020 #7 Denemeniz gerekiyor net bir bilgim yok.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.032 Makaleler 26 Çözümler 519 13 Şubat 2020 #8 Jeatron dedi: Yani kast ettiğim RAID'de olduğu için bir performans kayıbı yaratır mı? ya da yaratmış mıdır? AHCI'ye alınca performans eski haline döner mi? Genişletmek için tıkla... Tek başına RAID in mantığı yok zaten. Performansı çift SSD de alırsınız. Tek başına AHCI açmak daha iyi olur ve performans da değişiklik olmaz.
Jeatron dedi: Yani kast ettiğim RAID'de olduğu için bir performans kayıbı yaratır mı? ya da yaratmış mıdır? AHCI'ye alınca performans eski haline döner mi? Genişletmek için tıkla... Tek başına RAID in mantığı yok zaten. Performansı çift SSD de alırsınız. Tek başına AHCI açmak daha iyi olur ve performans da değişiklik olmaz.
J Jeatron Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 124 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Şubat 2020 #9 Bir etkisi olmayacaksa böyle kalabilir, ben bir zararı var mı yok mu onu öğrenmek istemiştim. Yokmuş oda.
Bir etkisi olmayacaksa böyle kalabilir, ben bir zararı var mı yok mu onu öğrenmek istemiştim. Yokmuş oda.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #10 Emir M. dedi: Tek başına RAID in mantığı yok zaten. Performansı çift SSD de alırsınız. Tek başına AHCI açmak daha iyi olur ve performans da değişiklik olmaz. Genişletmek için tıkla... Bende iki farklı SSD var. Hangisini seçmeliyim?
Emir M. dedi: Tek başına RAID in mantığı yok zaten. Performansı çift SSD de alırsınız. Tek başına AHCI açmak daha iyi olur ve performans da değişiklik olmaz. Genişletmek için tıkla... Bende iki farklı SSD var. Hangisini seçmeliyim?