SuleymanAga Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 RAID yapmak istiyorum ama gerekli ayarları yaptıktan sonra son yere giriyorum ve createarray yerine böyle bir yer çıkıyor. Dosya Ekleri IMG_20230113_203526.jpg 18,3 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
RAID yapmak istiyorum ama gerekli ayarları yaptıktan sonra son yere giriyorum ve createarray yerine böyle bir yer çıkıyor.
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 15 Ocak 2023 #2 Tek SSD ile nasıl RAID yapmayı düşünüyorsun biraz açıklar mısın? Artı 0 Eksi
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 15 Ocak 2023 #3 SuleymanAga dedi: RAID yapmak istiyorum ama gerekli ayarları yaptıktan sonra son yere giriyorum ve createarray yerine böyle bir yer çıkıyor. Eki Görüntüle 1634417 Genişletmek için tıkla... Tek SSD ile RAID yapamazsınız? Nereden aldınız böyle bir bilgiyi? Artı 0 Eksi
SuleymanAga dedi: RAID yapmak istiyorum ama gerekli ayarları yaptıktan sonra son yere giriyorum ve createarray yerine böyle bir yer çıkıyor. Eki Görüntüle 1634417 Genişletmek için tıkla... Tek SSD ile RAID yapamazsınız? Nereden aldınız böyle bir bilgiyi?
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 15 Ocak 2023 #4 Diskinizi bölmek istiyor olabilir misiniz? Çözüldü: Disk bölme nasıl yapılır? Windows 10 kullanıyorum format atarken sadece C diski yapmıştım. Tekrar format atmadan diski ikiye bölebilir miyim? Nasıl yaparım? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Diskinizi bölmek istiyor olabilir misiniz? Çözüldü: Disk bölme nasıl yapılır? Windows 10 kullanıyorum format atarken sadece C diski yapmıştım. Tekrar format atmadan diski ikiye bölebilir miyim? Nasıl yaparım? www.technopat.net
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 15 Ocak 2023 #5 Things dedi: Diskinizi bölmek istiyor olabilir misiniz? Çözüldü: Disk bölme nasıl yapılır? Windows 10 kullanıyorum format atarken sadece C diski yapmıştım. Tekrar format atmadan diski ikiye bölebilir miyim? Nasıl yaparım? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Umarım bölmek istiyordur. Artı 0 Eksi
Things dedi: Diskinizi bölmek istiyor olabilir misiniz? Çözüldü: Disk bölme nasıl yapılır? Windows 10 kullanıyorum format atarken sadece C diski yapmıştım. Tekrar format atmadan diski ikiye bölebilir miyim? Nasıl yaparım? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Umarım bölmek istiyordur.
KS KS SuleymanAga Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #6 arkadaşlar çok akıllı arkadaşım benimle (şaka amaçlı) dalga geçmek istemiş heralde yinede teşekkürler Artı 0 Eksi
arkadaşlar çok akıllı arkadaşım benimle (şaka amaçlı) dalga geçmek istemiş heralde yinede teşekkürler
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #7 Konu biraz eski olabilir fakat bu arkadaslarin verdikleri yanitlar saka mi? Tek diske RAID yapilmadigini kim soyledi size? Artı 0 Eksi
Konu biraz eski olabilir fakat bu arkadaslarin verdikleri yanitlar saka mi? Tek diske RAID yapilmadigini kim soyledi size?
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 24 Ekim 2023 #8 marfix dedi: Konu biraz eski olabilir fakat bu arkadaslarin verdikleri yanitlar saka mi? Tek diske RAID yapilmadigini kim soyledi size? Genişletmek için tıkla... Raid: Redundant Array of Inexpensive Disks yani verilerin genellikle düşük maliyetli HDDler dizisi boyunca depolanması anlamına gelir. Son düzenleme: 24 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
marfix dedi: Konu biraz eski olabilir fakat bu arkadaslarin verdikleri yanitlar saka mi? Tek diske RAID yapilmadigini kim soyledi size? Genişletmek için tıkla... Raid: Redundant Array of Inexpensive Disks yani verilerin genellikle düşük maliyetli HDDler dizisi boyunca depolanması anlamına gelir.
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #9 Things dedi: RAID: Redundant array of ınexpensive disks yani verilerin genellikle düşük maliyetli hddler dizisi boyunca depolanması anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Volume/Raidable bu iki terimi arastirmani oneririm. Bizzat kendi anakartimda tek disk ile RAID yapilabiliyor. Artı 0 Eksi
Things dedi: RAID: Redundant array of ınexpensive disks yani verilerin genellikle düşük maliyetli hddler dizisi boyunca depolanması anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Volume/Raidable bu iki terimi arastirmani oneririm. Bizzat kendi anakartimda tek disk ile RAID yapilabiliyor.