Tek tek hesaplar çalınıyor

Joo7

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bundan 1 hafta öncesinde uzun süredir kullandığım Instagram hesabım çalındı, üstelik çift doğrulama vardı, daha sonra Facebook hesabım çalınıcaktı, o sırada Facebook otomatik hesabı kilitledi. Bugün Riot hesabım çalındı, oyun oynamayı seviyorum ve çok emek harcıyorum, herhangi bir şeyim çalınsa sinirlenmem ama oyun hesaplarımın çalınması açıkçası beni çok sinir etti, daha sonrasında Steam hesabım çalındı, PC'deyken Steam'den çıkış yapılıyor menüsü geldi, hemen hızlı hareketlerle hesabı geri aldım fakat diğer programlar için aynı durum söz edilemez. Arkadaşlar sizce bu durum neden dolayı olabilir? Kaspersky'dan virüs taraması yaptım fakat bir şey çıkmıyor, yine de PC'yi sıfırlamalı mıyım?

PC değil de telefonunuzda zararlı bir şey olabilir mi?

virüs var demekki bilgisayarında temiz bi format at

Aynısı banada oldu nedenini bilmiyorum.Öğrenmekte fayda var.

Bilgisayarınıza format atın, telefonunuza format atın özel maillerinizi (oyun hesaplarınızın bulundugu) telefonunuzdan giriş yapın bilgisayardan giriş yapmayın. Virüs yerseniz maillerinize erişemesinler diye 2 aşamalıları mutlaka acın hesaplarınızı geri aldıktan sonra her şeyi resetleyin şifrelerinizi telefonlarınızı bundan sonra olmaz diye düşünüyorum. Güvensiz uygulamalar indirmeyin.

Bende de oluyordu Kaspersky taraması yapmama rağmen bir sonuç çıkmıyordu ama hala Google hesap şifrelerim falan çalınıyordu en son format attığımda çözülmüştü herkeste çözülürmü bilmem hocam ama denemekten zarar gelmez.

Mail hesabınızın şifresini değiştirdiniz mi hocam? Benzer şifreler kullanıyorsanız diğer platformların şifresini de değiştirmekte fayda var. En temizi sıfırlamak.

Mail hesabınızın şifresini değiştirdiniz mi hocam? Benzer şifreler kullanıyorsanız diğer platformların şifresini de değiştirmekte fayda var. En temizi sıfırlamak.

Hocam her programda farklı şifreler kullanıyorum gine de bir şekil çalınıyor şifrelerimde güçlü tahmin edilmesi imkansız bu işte farklı bir iş var çözemedim.

Bilgisayarımdada bir ton oyun ve program var indiremesi zor olacak diye sıfırlama taraftarı değilim fakat gine de sıfırlayacağım. Şu an ESET indirdim onda da bir şey çıkmazsa sıfırlayacağım.

PC değil de telefonunuzda zararlı bir şey olabilir mi?

Hocam telefonumda zararlı bir şey olsa önceden olurdu, bilgisayarı alalı 3 ay falan oluyor son 1 ayda böyle şeyler oldu.

Hocam ne olur ne olmaz dediklerimi bir bir yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…