Tek teker Arif

Makaleler
65
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Madem bölüm açıldı, efsaneleri paylaşmamak olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar ben konu iki tekerlek olunca kendini, başkalarını ve sevdiklerini düşünmeyenlere efsane falan demem.
Profesyonel olabilir ancak bu işin yeri sıradan insanların da içerisinde bulunduğu bir otoban olamaz.

Motor yüzünden sevdiklerini kaybetmiş, tanıdığım insanlar var. Sürüyorsanız da adam gibi sürün şu illeti.
Ben bisiklet sürerken caddede ön kaldırmıyorsam bir sebebi var değil mi? Önce kendi hayatımı, sonra başkalarının ve sevdiklerimin hayatını önemsediğim için yapmıyorum.

Sert olduğunun farkındayım ama olmalı da. Birini hayatı bu kadar ucuz değil, kendini düşünmüyorsan da başkalarını düşünmek zorundasın.
Ve emin olun bu adam çok daha fazla insanın bulunduğu caddelerde de yapmıştır bu çılgınlığı.
Önüne bir bebek atladığında görürsün Dünya kaç bucak.

Yamaha R1 şasesi kırma videosu da güzeldir ^^

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu motorlar çıkardıkları ses kadar gitmiyorlar ayar oluyorum yanımda 12-13 Bin devirle geçen adamlara. Gerçi bizim Type-R 9000 Devire gelince çok daha can alıcı ses çıkarıyor ama trafikte çok rahatsız ediyorlar çarpma isteği uyanıyor insanda hatta ezme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…