Tek teker nasıl yapılır?

Kerem_00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 2968 Mirage HYD model bisikletim ile tek teker yapmaya çalışıyorum. Fakat bazen 6-7 saniye gitsem ise yine de teker öne düşüyor veya ben geriye düşüyorum, bisiklet hidrolik disk fren olmasına rağmen çok kısık bile bassam hemen teker düşüyor. Vites olarak 4 kullanıyorum yani hafif ama 4 üstü kullanınca kalkmıyor. Sizce frenmi sıkıntılı yoksa frene basarken bir şey yapmam gerekiyor mu veya biraz hızlı mı olmam lazım?

Dosya Ekleri

• IMG_20240624_234411.jpg
    IMG_20240624_234411.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba 2968 Mirage hyd model bisikletim ile tek teker yapmaya çalışıyorum. Fakat bazen 6-7 saniye gitsem ise yine de teker öne düşüyor veya ben geriye düşüyorum, bisiklet hidrolik disk fren olmasına rağmen çok kısık bile bassam hemen teker düşüyor. Vites olarak 4 kullanıyorum yani hafif ama 4 üstü kullanınca kalkmıyor. Sizce frenmi sıkıntılı yoksa frene basarken bir şey yapmam gerekiyor mu veya biraz hızlı mı olmam lazım?
Orta sertlikte bir viteste dene ne sert olsun ne yumuşak gidonu kendine iyice çek ve frenlemeyi öğren.

Zaten her şey tam ama fren öğrenemiyorum sanırım tam frene basarken pedal atmam lazım değil mi?

Ayrıca bu bisiklete çok fazla zarar verir mi? Zararlı olduğunu biliyorum fakat kadroyu veya maşayı kıracak kadar zararlı mıdır?

Zaten her şey tam ama fren öğrenemiyorum sanırım tam frene basarken pedal atmam lazım değil mi?

Ayrıca bu bisiklete çok fazla zarar verir mi? Zararlı olduğunu biliyorum fakat kadroyu veya maşayı kıracak kadar zararlı mıdır?
Evet pedal atmayı devam ettirmen ve frene de orantılı basman lazım söylediğin kadar zarar vermez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı