Tek testisi olanlar askere alınıyor mu?

Makaleler
1
Evet sorum bu doğuştan tek testisliyim. Cinsel yönden hiçbir dez avantajı yok. Sizce bu durumda olan birini askere alırlar mı? 6 aylık zorunlu askerlik olarak bahsediyorum. Başlığı nere açacağımı bilemedim bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal şartlarda herhangi bir sağlık sorununa yol açmıyor. Eğer muaf kalmak istersen bunu belirtirsen muaf bırakabilirler ama söylemezsen de hiç bir sorun yaşamadan askerliğini yaparsın.

Normal şartlarda herhangi bir sağlık sorununa yol açmıyor. Eğer muaf kalmak istersen bunu belirtirsen muaf bırakabilirler ama söylemezsen de hiç bir sorun yaşamadan askerliğini yaparsın.
Benim uyku problemim var. Her sabah erken kalkmak istemiyorum. Askere almazlarsa sevinirim yani. Umarım almazlar.

Ben askerliğimi yaparken hiç kimse açıp da tek testisim mi var çift testisim mi var diye bakmadı, ne girişte ne de içeride devam ederken. Bu durumu dile getirmezseniz sorun çıkacağını sanmıyorum. Ha bu durumu onlara anlatırsanız da muaf olma ihtimaliniz yüksek diye düşünüyorum kesin olarak emin olmamakla birlikte.

Oraya varınca uyku problemin felan kalmaz kanka. Düzene sokuyorlar.
Yok o tamamda korktuğum tuvaletler bacaklarım yüzünden yere çömelemiyorum. Vucudum sıçar pozisyona esnemiyor yani. Klozet yoksa nereye sıçacam ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla ona da alışıyosun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…