ARANEA Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 253 30 Ocak 2020 #11 bitwise dedi: Bende 3 tane vardi, 2.5 sene askerlik yapmak durumunda kaldim. Genişletmek için tıkla... Yıktın buraları
bitwise dedi: Bende 3 tane vardi, 2.5 sene askerlik yapmak durumunda kaldim. Genişletmek için tıkla... Yıktın buraları
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 26 Şubat 2020 #12 Alınması lazım biz de baş parmağı olmayan çavuş vardı muayene de o kadar incelemiyorlar boy kilo o kadar.
Alınması lazım biz de baş parmağı olmayan çavuş vardı muayene de o kadar incelemiyorlar boy kilo o kadar.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 8 Mart 2020 #13 SuiCast dedi: Benim uyku problemim var. Her sabah erken kalkmak istemiyorum. Askere almazlarsa sevinirim yani. Umarım almazlar. Genişletmek için tıkla... Ekmek elden su gölden herhalde, hiçbir işte sabah kalkmadan yapamazsın şimdi aileniz 20 sene sonra seve seve gideceksiniz.
SuiCast dedi: Benim uyku problemim var. Her sabah erken kalkmak istemiyorum. Askere almazlarsa sevinirim yani. Umarım almazlar. Genişletmek için tıkla... Ekmek elden su gölden herhalde, hiçbir işte sabah kalkmadan yapamazsın şimdi aileniz 20 sene sonra seve seve gideceksiniz.