Aresmsy Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Bilgisayarı kullanırken veya oyun oynarken klavyede bir tuşa basınca kısayollar çıkıyor, örneğin tam ekrana alma tuşu F11 iken F11'e basınca kısayol açılıyor.
Bilgisayarı kullanırken veya oyun oynarken klavyede bir tuşa basınca kısayollar çıkıyor, örneğin tam ekrana alma tuşu F11 iken F11'e basınca kısayol açılıyor.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.561 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 2 Ağustos 2023 #2 Laptop ise fnLock vs açık kalmış olabilir.
Aresmsy Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 ressh dedi: Laptop ise fnLock vs açık kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... evet laptop ama fnlock diye bir tuş göremedim fn var ressh dedi: Laptop ise fnLock vs açık kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... evet fnlock açık kalmış ama yanlışlıkla yapmışım nasıl kapatabilirim?
ressh dedi: Laptop ise fnLock vs açık kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... evet laptop ama fnlock diye bir tuş göremedim fn var ressh dedi: Laptop ise fnLock vs açık kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... evet fnlock açık kalmış ama yanlışlıkla yapmışım nasıl kapatabilirim?
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.561 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 2 Ağustos 2023 #4 Aresmsy dedi: evet laptop ama fnlock diye bir tuş göremedim fn var evet fnlock açık kalmış ama yanlışlıkla yapmışım nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Laptop modelinizi bir şey diyemeyeceğim kiminde klavyeden kiminde ise biostan kapatılıyor.
Aresmsy dedi: evet laptop ama fnlock diye bir tuş göremedim fn var evet fnlock açık kalmış ama yanlışlıkla yapmışım nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Laptop modelinizi bir şey diyemeyeceğim kiminde klavyeden kiminde ise biostan kapatılıyor.
Aresmsy Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #5 ressh dedi: Laptop modelinizi bir şey diyemeyeceğim kiminde klavyeden kiminde ise BIOS'tan kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... FN tuşu ile ESC'ye basınca kapandı, teşekkürler.
ressh dedi: Laptop modelinizi bir şey diyemeyeceğim kiminde klavyeden kiminde ise BIOS'tan kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... FN tuşu ile ESC'ye basınca kapandı, teşekkürler.