Sami"VozzvyShennyy"Söker Decapat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 43 18 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, ben tek bir uygulama için otoclicker yapmak istiyorum o arkada o uygulama için oto click yaparken benim bilgisayarımı normal şekilde kullanmam mümkün mü?
Arkadaşlar merhaba, ben tek bir uygulama için otoclicker yapmak istiyorum o arkada o uygulama için oto click yaparken benim bilgisayarımı normal şekilde kullanmam mümkün mü?
Aaron Paul Kilopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 582 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #3 Bahsettiğiniz olay tek bir programla mümkün değil elinizde framework olması lazım.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 18 Mayıs 2020 #4 Eğer Auto-Click yaparken bilgisayarı başka işlerde kullanmak istiyorsanız bence en basit çözüm sanal makine üzeriden yapmanız.
Eğer Auto-Click yaparken bilgisayarı başka işlerde kullanmak istiyorsanız bence en basit çözüm sanal makine üzeriden yapmanız.
Sami"VozzvyShennyy"Söker Decapat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 43 18 Mayıs 2020 #5 Doğru, aklıma gelmemişti. Teşekkürler