ErtanTaskin Hectopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2016 #1 Merhaba TP-LİNK WN822N adaptör kullanıyorum. İki adet bilgisayarım bulunmakta tek adaptör ile iki bilgisayardan nasıl internete bağlanabilirim?
Merhaba TP-LİNK WN822N adaptör kullanıyorum. İki adet bilgisayarım bulunmakta tek adaptör ile iki bilgisayardan nasıl internete bağlanabilirim?
Erva Mert Hectopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 51 Yer Dalaman Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2016 #2 Tek adaptör ile iki tane bilgisayara bağlamak düşünüyorum da bir türlü aklım almıyor yani eğer böyle bir yöntem varsa cidden uygulanmalı. Sanmıyorum bir adaptör ile tane bilgisayarı bağlayabileceğini.
Tek adaptör ile iki tane bilgisayara bağlamak düşünüyorum da bir türlü aklım almıyor yani eğer böyle bir yöntem varsa cidden uygulanmalı. Sanmıyorum bir adaptör ile tane bilgisayarı bağlayabileceğini.
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2016 #3 Usb çoğaltıcılarla belki yapılabilir.
MBirhanM Kilopat Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2016 #4 Şöyle bir ürünle masaüstünüzü kablosuz olarak kullanabilirsiniz eğer modeminiz kablosuz destekliyorsa. Tahmini Teslimat Zamanı
Şöyle bir ürünle masaüstünüzü kablosuz olarak kullanabilirsiniz eğer modeminiz kablosuz destekliyorsa. Tahmini Teslimat Zamanı