A angaramessi12 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 118 7 Eylül 2023 #1 İyi akşamlar, rockrider st 520 model bir bisikletim var. Önde 3'lü aynakol var ve ben bunu 1'li aynakol almak istiyorum. Sizce avantajı olur mu?
İyi akşamlar, rockrider st 520 model bir bisikletim var. Önde 3'lü aynakol var ve ben bunu 1'li aynakol almak istiyorum. Sizce avantajı olur mu?
G GGKE Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Kanka benim bir abim vardı mtb ci senin gibi oda yapmıştı daha avantajlı oluyor diye biliyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.351 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 7 Eylül 2023 #3 MTB'yi yüksek hızlara çıkmak için kullanmayacaksan sadece az dişli olan aynakol ile sürmek avantaj oluyor ağırlık azalması bakımından.
MTB'yi yüksek hızlara çıkmak için kullanmayacaksan sadece az dişli olan aynakol ile sürmek avantaj oluyor ağırlık azalması bakımından.
A angaramessi12 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 118 7 Eylül 2023 #4 Lee Yubin dedi: Mtb'yi yüksek hızlara çıkmak için kullanmayacaksan sadece az dişli olan aynakol ile sürmek avantaj oluyor ağırlık azalması bakımından. Genişletmek için tıkla... O zaman kullanılabilir gibi duruyor.
Lee Yubin dedi: Mtb'yi yüksek hızlara çıkmak için kullanmayacaksan sadece az dişli olan aynakol ile sürmek avantaj oluyor ağırlık azalması bakımından. Genişletmek için tıkla... O zaman kullanılabilir gibi duruyor.