Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 16 Temmuz 2020 #211 Daha fazla durursam uyuyamayacağım, aşırı sardı, iyi geceler beyler.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.051 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #212 Tunaarslan dedi: Ciddi olmak gerekirse çocugun sadece Allah'a diye attığı tekme bizim elemana gelmiş onun yerine teknik olsa çocuk bir şey biliyor benzemiyor. Genişletmek için tıkla... Orası öyle karşıda bir şey yok ki bizim eleman bot gibi. Bu kadar basit dayak yerse o bıçağı bu sefer uygun yerine sokarlar. Kunget dedi: Arkadaşın duruşundan belli. Sokaklarla, kavga ile pek işi yok. Genişletmek için tıkla... Öyle duruyor evet ama azıcık eğitim alsa karşıyı temiz alır.
Tunaarslan dedi: Ciddi olmak gerekirse çocugun sadece Allah'a diye attığı tekme bizim elemana gelmiş onun yerine teknik olsa çocuk bir şey biliyor benzemiyor. Genişletmek için tıkla... Orası öyle karşıda bir şey yok ki bizim eleman bot gibi. Bu kadar basit dayak yerse o bıçağı bu sefer uygun yerine sokarlar. Kunget dedi: Arkadaşın duruşundan belli. Sokaklarla, kavga ile pek işi yok. Genişletmek için tıkla... Öyle duruyor evet ama azıcık eğitim alsa karşıyı temiz alır.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #213 Dur dur bakın benim fikri okuyun"çocuğu kışkırt sana girmesini sağla sonra testislerine 2 tane vur hele bir vursun göreyim onu."
Dur dur bakın benim fikri okuyun"çocuğu kışkırt sana girmesini sağla sonra testislerine 2 tane vur hele bir vursun göreyim onu."
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.592 Çözümler 1 Yer Aydın 16 Temmuz 2020 #214 ExecutioneR_ dedi: Hocam videoyu YouTube'e yükleyebilir miyim izniniz olursa? Genişletmek için tıkla... Yükle kardeşim sen adam zaten public olarak paylaşmış.
ExecutioneR_ dedi: Hocam videoyu YouTube'e yükleyebilir miyim izniniz olursa? Genişletmek için tıkla... Yükle kardeşim sen adam zaten public olarak paylaşmış.
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 16 Temmuz 2020 #215 ExecutioneR_ dedi: Hocam videoyu YouTube'e yükleyebilir miyim izniniz olursa? Genişletmek için tıkla... Yüklemeyin hocam rezil olduk zaten.
ExecutioneR_ dedi: Hocam videoyu YouTube'e yükleyebilir miyim izniniz olursa? Genişletmek için tıkla... Yüklemeyin hocam rezil olduk zaten.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.592 Çözümler 1 Yer Aydın 16 Temmuz 2020 #216 yksismoreimportantforme dedi: Yüklemeyin hocam rezil olduk zaten. Genişletmek için tıkla... Ne farkediyor kardeşim bir içeriği internete yüklediğin zaman onu geri alamazsın zaten illa ki birileri alıp yükleyecek zaten yüklesin de adam gibi izleyelim.
yksismoreimportantforme dedi: Yüklemeyin hocam rezil olduk zaten. Genişletmek için tıkla... Ne farkediyor kardeşim bir içeriği internete yüklediğin zaman onu geri alamazsın zaten illa ki birileri alıp yükleyecek zaten yüklesin de adam gibi izleyelim.
BenjEmin Franklin Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #217 yksismoreimportantforme dedi: Arkadaşlar 5 gibi başladık diye hatırlıyorum saat 8'de uyanmıştım kavga Erzurum'da oldu. Genişletmek için tıkla... Olm dur az. Bizimkilere haber vereyim sen tam neredesin söyle. Yarın akşama hallederiz. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020
yksismoreimportantforme dedi: Arkadaşlar 5 gibi başladık diye hatırlıyorum saat 8'de uyanmıştım kavga Erzurum'da oldu. Genişletmek için tıkla... Olm dur az. Bizimkilere haber vereyim sen tam neredesin söyle. Yarın akşama hallederiz.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 16 Temmuz 2020 #218 yksismoreimportantforme dedi: Yüklemeyin hocam rezil olduk zaten. Genişletmek için tıkla... Buraya yükleme amacın nedir peki? Youtube'a yüklesen daha az insana rezil olurdun emin ol
yksismoreimportantforme dedi: Yüklemeyin hocam rezil olduk zaten. Genişletmek için tıkla... Buraya yükleme amacın nedir peki? Youtube'a yüklesen daha az insana rezil olurdun emin ol
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 16 Temmuz 2020 #219 yksismoreimportantforme dedi: Yüklemeyin hocam rezil olduk zaten. Genişletmek için tıkla... Konuyu açıp buraya atma amacın neydi?
yksismoreimportantforme dedi: Yüklemeyin hocam rezil olduk zaten. Genişletmek için tıkla... Konuyu açıp buraya atma amacın neydi?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Temmuz 2020 #220 Uzumaki Naruto dedi: Öyle duruyor evet ama azıcık eğitim alsa karşıyı temiz alır. Genişletmek için tıkla... Kavgayla benimde pek işim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Kalıplıyım diye pek bulaşmadılar sanırım bana
Uzumaki Naruto dedi: Öyle duruyor evet ama azıcık eğitim alsa karşıyı temiz alır. Genişletmek için tıkla... Kavgayla benimde pek işim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Kalıplıyım diye pek bulaşmadılar sanırım bana