A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 16 Temmuz 2020 #281 Şakaya gelmez, adli vaka çıkarsa kasten adam öldürmeye teşvikten bazılarının başı ağrıyabilir.
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #282 yksismoreimportantforme dedi: Burada kimse bana döner al demedi ben kendim seçtim. Uzaktan takacağım. Kısa bir bıçak seçersem elimden alabilir. Döneride alabilir belki eleman sağlam tekme geçiriyor. Tekmeyle bileğime vurursa alır. Her şey yarına bağlı. Genişletmek için tıkla... Döner bıçağını unut gitsin bak al bu kılıcı zafer senin kanka FATİH SULTAN MEHMET KILICI
yksismoreimportantforme dedi: Burada kimse bana döner al demedi ben kendim seçtim. Uzaktan takacağım. Kısa bir bıçak seçersem elimden alabilir. Döneride alabilir belki eleman sağlam tekme geçiriyor. Tekmeyle bileğime vurursa alır. Her şey yarına bağlı. Genişletmek için tıkla... Döner bıçağını unut gitsin bak al bu kılıcı zafer senin kanka FATİH SULTAN MEHMET KILICI
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #283 O arkadaşa bu şarkının başlığını okutuyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Sonra da beyaz diş dinletiyorsun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Gerisini psikolojisi halleder.
O arkadaşa bu şarkının başlığını okutuyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Sonra da beyaz diş dinletiyorsun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Gerisini psikolojisi halleder.
T Tunaarslan Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Makaleler 3 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #284 Aga ben eminim bizim eleman gidince diğer çocuk da alacak arkadaşlarını öyle gelecek. Yasandi bizzat.
Aga ben eminim bizim eleman gidince diğer çocuk da alacak arkadaşlarını öyle gelecek. Yasandi bizzat.
Tyrant Decipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 16 Temmuz 2020 #285 Kalem21 dedi: Döner bıçağını unut gitsin bak al bu kılıcı zafer senin kanka FATİH SULTAN MEHMET KILICI Genişletmek için tıkla... Fatih Sultan Mehmet buna 27k vermezdi bu ne.
Kalem21 dedi: Döner bıçağını unut gitsin bak al bu kılıcı zafer senin kanka FATİH SULTAN MEHMET KILICI Genişletmek için tıkla... Fatih Sultan Mehmet buna 27k vermezdi bu ne.
T Tunaarslan Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Makaleler 3 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #286 Tyrant dedi: Fatih Sultan Mehmet buna 27K vermezdi bu ne. Genişletmek için tıkla... Bence sultanım şimdi olsa onun yerine 2080 Ti SLI yapardı.
Tyrant dedi: Fatih Sultan Mehmet buna 27K vermezdi bu ne. Genişletmek için tıkla... Bence sultanım şimdi olsa onun yerine 2080 Ti SLI yapardı.
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #287 Tüh Adana olsaydı döner bıçağını hazır etmiştim.
2 219146 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 518 Çözümler 5 16 Temmuz 2020 #288 İlk kez forumda bu kadar uzayan bir konu gördüm ve hepsini okudum.
Tyrant Decipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 16 Temmuz 2020 #289 Tunaarslan dedi: Bence sultanım şimdi olsa onun yerine 2080 Ti SLI yapardı. Genişletmek için tıkla... Sultanım o paraya masaüstü toplardı.
Tunaarslan dedi: Bence sultanım şimdi olsa onun yerine 2080 Ti SLI yapardı. Genişletmek için tıkla... Sultanım o paraya masaüstü toplardı.
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #290 Tyrant dedi: Fatih Sultan Mehmet buna 27k vermezdi bu ne. Genişletmek için tıkla... Valla arkadaş döner bıçağına gözünü dikmiş o verecek gibi 27k.
Tyrant dedi: Fatih Sultan Mehmet buna 27k vermezdi bu ne. Genişletmek için tıkla... Valla arkadaş döner bıçağına gözünü dikmiş o verecek gibi 27k.