S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 16 Temmuz 2020 #81 Ya adam kavgaya çağırıp dayak diyor sonra rövanş'a çağırıyorlar yarın gideceğim diyor bir de kalkıp neden dalga geçiyorsunuz diyor fsmkeşfsmekfşskle. Ya usta sen ne içtin valla çok merak ediyorum. Sosyal'in en komik konusu bu benim için.
Ya adam kavgaya çağırıp dayak diyor sonra rövanş'a çağırıyorlar yarın gideceğim diyor bir de kalkıp neden dalga geçiyorsunuz diyor fsmkeşfsmekfşskle. Ya usta sen ne içtin valla çok merak ediyorum. Sosyal'in en komik konusu bu benim için.
Yazlordu Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #82 yksismoreimportantforme dedi: Arkadaşlar kavgayı videoya almışlar bana WhatsApp üzerinden atmışlar. İsteyen var mı? Hangi platforma yüklüyeyim? Genişletmek için tıkla... Kanka YouTube'ye yükle liste dışı yap linkini konuya at herkes görmesin durduk yere. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020
yksismoreimportantforme dedi: Arkadaşlar kavgayı videoya almışlar bana WhatsApp üzerinden atmışlar. İsteyen var mı? Hangi platforma yüklüyeyim? Genişletmek için tıkla... Kanka YouTube'ye yükle liste dışı yap linkini konuya at herkes görmesin durduk yere.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Temmuz 2020 #83 Youtube'a yükle buraya link at. Biraz daha rezil ol
2 219146 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 518 Çözümler 5 16 Temmuz 2020 #84 Atsana buraya bir şekilde merak ettik.
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 16 Temmuz 2020 #85 aKuu dedi: Buraya yükle kardeşim inanalım madem bu kadar kanıtlamak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir saniye yükleyeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020
aKuu dedi: Buraya yükle kardeşim inanalım madem bu kadar kanıtlamak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir saniye yükleyeyim.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 16 Temmuz 2020 #86 Aşırı eğleniyorum umarım kilitlenmez, aslında toplu ban olsa çok güzel olur.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.306 Makaleler 2 Çözümler 17 16 Temmuz 2020 #87 Çocuğa hiç mi vurmadın hocam. Çocuk 3 kere vurana kadar nabıyordun? Elin cebindemiydi?
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 16 Temmuz 2020 #88 Perceival dedi: Aşırı eğleniyorum umarım kilitlenmez, aslında toplu ban olsa çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Çok güldüm, süper konuydu ya. Arkadaş teşekkür etmek lazım. Gerçi arkadaş teşekkürden anlamaz 2 tokat atsak daha iyi olur.
Perceival dedi: Aşırı eğleniyorum umarım kilitlenmez, aslında toplu ban olsa çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Çok güldüm, süper konuydu ya. Arkadaş teşekkür etmek lazım. Gerçi arkadaş teşekkürden anlamaz 2 tokat atsak daha iyi olur.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Temmuz 2020 #89 Perceival dedi: Aşırı eğleniyorum umarım kilitlenmez, aslında toplu ban olsa çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Biz adama yapma dedik. Dalga geçerken bile yapmaması gerektiği belli oluyor. Bir şey yapmazlar bence.
Perceival dedi: Aşırı eğleniyorum umarım kilitlenmez, aslında toplu ban olsa çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Biz adama yapma dedik. Dalga geçerken bile yapmaması gerektiği belli oluyor. Bir şey yapmazlar bence.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 16 Temmuz 2020 #90 zKEBAB dedi: Çocuğa hiç mi vurmadın hocam. Çocuk 3 kere vurana kadar nabıyordun? Elin cebindemiydi? Genişletmek için tıkla... Armut topluyormuş herhalde.
zKEBAB dedi: Çocuğa hiç mi vurmadın hocam. Çocuk 3 kere vurana kadar nabıyordun? Elin cebindemiydi? Genişletmek için tıkla... Armut topluyormuş herhalde.