Tekel Savaşları Virali

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Eskişehir'de bir Tekel bayisinde gerçekleşen şu olayı bilmeyen yoktur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun Bilgi Üniversite'sindeki bir Öğretim Görevlisi tarafından Tekel için hazırlanan bir viral olduğu söyleniyor. Bu kalitede ve açıda bir kameranın neden güvenlik kamerası olarak kullanıldığı şüphelendirmişti beni ama viral olabileceği konusunu düşünmemiştim hiç.

Videonun "Tekel Savaşları" olarak yayılması da ilginçtir.

Hatırlarsınız, Ahmet abi denen adam bunu kullanıp inciyi öpmeye çalıştı. İncicilerden bir kısmı da adamın tavırlarından rahatsız olmuşlardı bir ara, para koparmaya çalışıyormuş tvlere çıkıp inciciler bana para harcattı diye ağlaşmıştı sonra da.

Yine videoda dikkatimi çeken 2 konu oldu: dükkandaki çocuğun kameraya hiç gözükmemesi, polisin meşgul çalması vs.

Siz ne düşünüyorsunuz? Bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu devamı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı