Teker nasıl yapılır?

encmane

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6500XT RYZEN 5600G REDMİ NOTE 12 PRO B450M PRO MAX 2
Başlıktaki gibi dengede kalamıyorum da değil önünü çekemiyorum yerden 5 -10 cm kalkıp küt diye iniyor.

Vitesi düşürebildiğin kadar düşür, düz gidiyor olacak şekilde yavaşlayabildiğin kadar yavaşla ve aynı zamanda pedala tüm gücünle basıp ön maşayı yere ittir. Maşanın geri tepkisi ve pedalla arkadan uyguladığın tork ön tekerleği kaldıracaktır. Biraz pratiğe ihtiyacın var.

Başlıktaki gibi dengede kalamıyorum da değil önünü çekemiyorum yerden 5 -10 cm kalkıp küt diye iniyor.

Seleyi bacağının pedala dik kalacak şekilde yükselt en geriye git vitesi çok düşürürsen daha hafif kalkar ama daha çok yorulacağın için daha çabuk teker yere inecek vitesin 3 ya da 4 olsun arka lastiğinin çok fazla havası olmasın hafif yumuşak olsun ve ön kaldırırken gidona kollarını bükerek öne gidebildiğin kadar git ve arkaya düşmeyecek kadar tüm gücünle çek dengede durmak için tekerdeydeyken gidonu sağa ve sola çevirme ve her gün tekrarla bunları.

Vitesi düşürebildiğin kadar düşür, düz gidiyor olacak şekilde yavaşlayabildiğin kadar yavaşla ve aynı zamanda pedala tüm gücünle basıp ön maşayı yere ittir. Maşanın geri tepkisi ve pedalla arkadan uyguladığın tork ön tekerleği kaldıracaktır. Biraz pratiğe ihtiyacın var.

Maşayı kendime çekmem gerekmiyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı