S Salman66 Yoctopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:22 #1 Faremin tekerleği çalışmıyor, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 19:27
HEX4 Picopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:29 #2 Tekerleğin olduğu yere tüm gücünle üfle. Artı 1 Eksi Çözüm
White_Fang Hectopat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:32 #3 İçini açıp tekerlek mekanizmasını temizleyebilirsin. Fareyi gözden çıkardım düzelirse düzelir diyorsan, tekerleğin açıklıktan bas WD40'ı içine. Artı 0 Eksi
İçini açıp tekerlek mekanizmasını temizleyebilirsin. Fareyi gözden çıkardım düzelirse düzelir diyorsan, tekerleğin açıklıktan bas WD40'ı içine.
YUSUFziya01 Picopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 484 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa. Cinsiyet Erkek Salı 19:33 #4 White_Fang dedi: İçini açıp tekerlek mekanizmasını temizleyebilirsin. Fareyi gözden çıkardım düzelirse düzelir diyorsan, tekerleğin açıklıktan bas WD40'ı içine. Genişletmek için tıkla... Mekanizma yerine de vazelin sürmekte yardımcı olur. Artı 0 Eksi
White_Fang dedi: İçini açıp tekerlek mekanizmasını temizleyebilirsin. Fareyi gözden çıkardım düzelirse düzelir diyorsan, tekerleğin açıklıktan bas WD40'ı içine. Genişletmek için tıkla... Mekanizma yerine de vazelin sürmekte yardımcı olur.
KS KS S Salman66 Yoctopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:35 #5 HEX4 dedi: Tekerleğin olduğu yere tüm gücünle üfle. Genişletmek için tıkla... Hocam sende nasıl bir kafa var anlamadım ama daha önce denediğimde olmamıştı yorumda bir keramet var herhalde. Artı 0 Eksi
HEX4 dedi: Tekerleğin olduğu yere tüm gücünle üfle. Genişletmek için tıkla... Hocam sende nasıl bir kafa var anlamadım ama daha önce denediğimde olmamıştı yorumda bir keramet var herhalde.
HEX4 Picopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 12:02 #6 Salman66 dedi: Hocam sende nasıl bir kafa var anlamadım ama daha önce denediğimde olmamıştı yorumda bir keramet var herhalde. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Artı 0 Eksi
Salman66 dedi: Hocam sende nasıl bir kafa var anlamadım ama daha önce denediğimde olmamıştı yorumda bir keramet var herhalde. Genişletmek için tıkla... Eyvallah