Çocukluğumda oynadığım en zevkli 3-5 oyundan biriydi PC'de oynama şansımız var mı? Emülatörler vs uğraştırır mı bayağı? Tekken 3 falan da oynasam fena olmaz.
PCSX2 Playstation 2 Emulatörü Kurulumu ve Ayarları hocamın rehberi, ROM'u da CD Romance'den indirirdim ben olsam. Keyifli oyunlar.PCSX2 Playstation 2 Emulatörü Kurulumu ve Ayarları
Öncelikle aşağıdan Playstation 2 emulatör programımız olan PCSX2'yi indiriyoruz. https://pcsx2.net/download/releases/windows/category/40-windows.html Kurulumu klasik bir şekilde next diyerek ilerleyip programı açıyoruz. Burada bize BIOS dosyası soracak. Aşağıdan BIOS dosyalarını indirip...www.technopat.net
ugrastırıyor mu baya ? cok anlamıyorum zaten. tesekkürler bu arada.Hocam PCSX2 kurun nightly sürümünü öyle oynayabilirsiniz. BIOS'u internet archive'dan indirebilirsiniz.
Ugrastırıyor mu bayağı? Cok anlamıyorum zaten. Teşekkürler bu arada.
Ugrastırıyor mu bayağı? Cok anlamıyorum zaten. Teşekkürler bu arada.
Hocam bir video izleyerek direkt kurabilirsiniz basit bayağı.
Yok hocam, emülatörü kurup, BIOS indirip, ROM'u infirmeniz lazım. Ayar çekmek isterseniz bir de o var. 20dk sürer bence en fazla indirmeleri saymazsak.ugrastırıyor mu baya ? cok anlamıyorum zaten. tesekkürler bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.