Tekken 7 Yeni Sürüm Fragmanı

Shadow Ace

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Tekken7s.jpg

Tekken 7'ye sürüm paketleri gelmiş bulunmakta bu paketler hakkındaki detaylara ve fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz arkadaşlar.

Tekken 7 satın almak için tıkla.

Şu anda Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için mevcut olan iki Tekken 7 yeni sürümünden neler bekleyebileceğinize bir göz atmak için Tekken 7 fragmanına göz atın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tekken 7 normal paket haricinde aşağıdaki sürümler geldi:

Tekken 7.png

Originals Edition: 12 TEKKEN serisi orijinal karakter paketinin yanı sıra yeni çerçeve veri özelliği ile tam oyunu içerir. 12 Ek Karakter.

Bonus DLC: Eliza, Anna Williams, Lei Wulong, Craig Marduk, Armor King, Julia Chang, Zafina, Ganryu, Leroy Smith, Fahkumram, Kunimitsu, Lidia Sobieska.

Ultimate Edition: TEKKEN 7'den en eksiksiz deneyimi yaşayın! Bu baskı tam TEKKEN 7 oyunu, Season Pass(DLC)'ler 1 ve 2'ye uygun tüm ek içerikler ve oynanabilir karakter Eliza'yı içerir.

Definitive Edition:
  • TEKKEN 7
  • Bonus Karakter: Eliza
  • Season Pass
  • Season Pass 2
  • Season Pass 3
  • Season Pass 4
En üst sürüm olan paket tüm içerikleri içeriyor arkadaşlar.

Tekken sürüm fiyatları:

Tekken 7 = ₺119.
Tekken 7 Ultimate Edition = ₺269.
Tekken 7 Originals Edition = ₺449.
Tekken 7 Definitive Edition: ₺549.

Yukarıdaki fiyatlar oyunun Steam fiyatıdır.

Bu oyuna hala yatırım yapmaları ve ilgilenmeleri güzel bir şey. Böyle oyunlar kaybolmaya başlıyor günümüzde artık ve bayağı oldu çıkalı hala güncelleme almasına şaşırdım gerçekten.

Bu oyuna hala yatırım yapmaları ve ilgilenmeleri güzel bir şey. Böyle oyunlar kaybolmaya başlıyor günümüzde artık ve bayağı oldu çıkalı hala güncelleme almasına şaşırdım gerçekten.

Hocam eski oyun olması güzel çoğu yeni nesil dostlar bilmiyor Tekken serisini aslında çok efsane bir oyun ben eskiden oynarken gerçekten zevk alıyordum. Plastation da oynadığım zevk unutulmaz karakterleri desen zaten yetiyor, aktifliğini aslında yenilemesi güzel ve karakterler eklemeleri de iyi ayrıca bana göre yorumunuza katılıyorum hocam.

Kesinlikle katılıyorum bu serideki ilk oyunum Tekken 3 idi ve gerçekten efsaneydi sonra hiç oynamadım ve 7. oyun beni tekrar eski günlerime götürdü.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı