Berat tacer Picopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Tekli bir prizle elektriği üçlü prize aktardım. Masaüstü PC'ye zararı olur mu? Akım koruması yok gibi prizlerin.
Tekli bir prizle elektriği üçlü prize aktardım. Masaüstü PC'ye zararı olur mu? Akım koruması yok gibi prizlerin.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #2 Görsel yok fakat sorun olmaz, kablo sıklığına dikkat edin sadece, çok kablo bağlamayın.
Berat tacer Picopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 snageX dedi: Görsel yok fakat sorun olmaz, kablo sıklığına dikkat edin sadece, çok kablo bağlamayın. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kardeşim teşekkür ederim.
snageX dedi: Görsel yok fakat sorun olmaz, kablo sıklığına dikkat edin sadece, çok kablo bağlamayın. Genişletmek için tıkla... Sağ ol kardeşim teşekkür ederim.
Shidakai Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 179 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #4 Çok bir sorun olmaz, fakat düşük ihtimalle riski var. En güzeli akım korumalı priz alıp bağlantı yapmak.
Çok bir sorun olmaz, fakat düşük ihtimalle riski var. En güzeli akım korumalı priz alıp bağlantı yapmak.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #5 Berat tacer dedi: Tekli bir prizle elektriği üçlü prize aktardım. Masaüstü PC'ye zararı olur mu? Akım koruması yok gibi prizlerin. Genişletmek için tıkla... Benim bu ve önceki bilgisayarımı yıllardır o şekilde kullandım hiç bir sıkıntı olmadı.
Berat tacer dedi: Tekli bir prizle elektriği üçlü prize aktardım. Masaüstü PC'ye zararı olur mu? Akım koruması yok gibi prizlerin. Genişletmek için tıkla... Benim bu ve önceki bilgisayarımı yıllardır o şekilde kullandım hiç bir sıkıntı olmadı.