ComradeBear Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Herkese merhaba, ben TP-Link deco S7 adlı aleti almayı planlıyorum çünkü evimde Ethernet kullanamıyorum bende kablosuz router ama daha güçlü bir şey almak istiyordum ve bunu buldum ama modeme kablosuz bağlanabiliyor mu bilmiyorum ürün bu:TP-Link Deco S7 1900 Mbps 1'li Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2024
Herkese merhaba, ben TP-Link deco S7 adlı aleti almayı planlıyorum çünkü evimde Ethernet kullanamıyorum bende kablosuz router ama daha güçlü bir şey almak istiyordum ve bunu buldum ama modeme kablosuz bağlanabiliyor mu bilmiyorum ürün bu:TP-Link Deco S7 1900 Mbps 1'li Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #2 Bağlanır kablosuz.