Kapalı Tekli ucuz oyunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi benim sistemim FIFA 19 PES 20'yi sorunsuz kaldırıyor. Kasmıyor FIFA 20'yi 21'i kasar mı ondanda şüpheliyim?

Türkçe mi ve sınırsız mı garanti veriyor musunuz? Bir de abonelik değil değil mi her ay ücret ödemeyeceğim.

Hocam garantiden kastınız iade falan ise vermiyor, oyun bozulursa düzeltiyor arkadaş, Windows Update kapalı olduğu için Xbox Game Pass falan kullanmak isterseniz de kullanamıyorsunuz, iade etmek istediğinizde de arkadaş etmiyor.

Mesela Windows Update oldu PC'ye format attım oyun bozuldu arkadaş hallediyor mu?
Sistem özelliklerinizi yazıp bir konu açın donanımdan anlayan arkadaşlar yardımcı olur.

FIFA 20 Türkçe ne kadar olur?

Mesela Windows Update oldu PC'ye format attım oyun bozuldu arkadaş hallediyor mu?

FIFA 20 Türkçe ne kadar olur?

Kendi hatanızdan olursa yapmıyor diye biliyorum, fakat arkadaşın yaptığı ayarları falan ellemediğiniz halde oyun bozulursa hallediyor.

Siz aldınız mı oyun memnun musunuz?

Oyun ve hizmet açısınan memnumum, ben iade etmek için soru sorduğumda arkadaş biraz sert karşıladı, onun dışında sorun yok, yani dediğim gibi Windows Update kapalı olsun sürekli, güncelleme falan al mıyim diyorsanız alın.

Siz aldınız mı oyun memnun musunuz?
Arkadaş benden memnun kalamadı maalesef. 1.5 ay sonra oynadıktan sonra iade istedi de.
Dostum bak yine anlamıyorsun. Benim seni neden sert karşıladığımı söyleyeyim. Herhangi bir satıcı sana böyle böyle yazdı diye benden iade istiyorsun. Bu normal bir şey mi ? Adam sana güncelleme yapmana izin vermiyor diye iade iste demiş bildiğin. Ben almadan önce herkese bilgilendirme atıyorum. Kabul ederseniz alın diyorum kabul etmeyen de çok eden de çok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…