Tekme sonucu şişen parmak için ne yapılabilir?

kavun35

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün iş yerimde bir arkadaşımla olay yaşandı. Bana tekme atarken atmasın diye elimi koydum, parmağıma geldi, şişti. Buz koyduk, şu an hafif oynatabiliyorum ama biraz zorlayınca çok acıyor. Bir keresinde buna benzer bir olay başıma gelmişti, parmağımda ödem oluşmuştu, alçıya almışlardı. Metal işlerinde çalışıyorum. Ne yapabilirim? krem sürdüm.

Alçı değil atel

Son düzenleme:

Topun dik gelmesi gibi bir olay bu olay, bağ zedelenmesi yaşamışsınız belli ki 3 ila 4 günde geçmesi gerekir geçmez ise çatlak vardır ya da zedelenme aşırı olmuştur doktora görünmekte fayda var. Şu an en az şekilde oynatmanızı öneririm.

Hocam annemler birşey olmaz felan diyor metal işlerindeyim bide

Sargıya alsam

Hocam annemler bir şey olmaz falan diyor metal işlerindeyim bir de.

Yani çok fazla oynatmaktan kaçının. İşiniz gereği oynatmanız gerek ama en az şekilde oynatmaya çalışın. Parmağınızı çok sık sık değil de arada buz koyun( doğrudan buz yapma araya bir şey koy yakar biliyorsundur zatende ekstra bilgi)

Hocam annemler bir şey olmaz falan diyor metal işlerindeyim bir de

Sargıya alsam

Parmağınızı çok fazla sarmayın hava fazla almasın ama içeride terlemede olmasın.

Sargıya alsam

Parmağınızı çok fazla sarmayın hava fazla almasın ama içeride terlemede olmasın.

Sargıya alsam

hocam 3. de anladım ne dediğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…