Kıymetli Evie kardeşimiz her ne kadar daha önce açtığım bu konuyu sebepsiz yayınlanmadan kaldırsa da, ben yine de soracağım.
Kullanıcı adını değiştirmek isteyen biri hakkında 3 aylık sayaç kontrolü yapılıyor değil mi?
Bu kontrol, mevcut kullanıcı adı ile ilgili daha önce başlatılmış değişiklik tarihinden itibaren mi, yoksa o kullanıcının sözkonusu değişikliği ilk kez istediği tarihten itibaren mi başlatılıyor? (Gecikme sebebi ile o dönem isteğimi yinelemiştim.)
Evie şunu baz alarak bu değişikliği gerçekleştiremeyeceğini söyledi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri
Ben de dedim ki şunu baz alırsan daha doğru olur:
Nitekim modların yoğun oldukları gerekçesiyle sözkonusu değişiklik adına yaşananan teknik gecikmenin faturası sözkonusu kullanıcıya kesilmemeli, öyle değil mi?
Yani bu makul bir istek değil mi?
@MF @Recep Baltaş @Akif
Kullanıcı adını değiştirmek isteyen biri hakkında 3 aylık sayaç kontrolü yapılıyor değil mi?
Bu kontrol, mevcut kullanıcı adı ile ilgili daha önce başlatılmış değişiklik tarihinden itibaren mi, yoksa o kullanıcının sözkonusu değişikliği ilk kez istediği tarihten itibaren mi başlatılıyor? (Gecikme sebebi ile o dönem isteğimi yinelemiştim.)
Evie şunu baz alarak bu değişikliği gerçekleştiremeyeceğini söyledi.
Ben de dedim ki şunu baz alırsan daha doğru olur:
Nitekim modların yoğun oldukları gerekçesiyle sözkonusu değişiklik adına yaşananan teknik gecikmenin faturası sözkonusu kullanıcıya kesilmemeli, öyle değil mi?
Yani bu makul bir istek değil mi?
@MF @Recep Baltaş @Akif
Son düzenleyen: Moderatör: