chysmors
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GİGABYTE RTX 2060
Ryzen 5 5500
16GB RAM
800GB SSD
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba, tanınan bir notebook firmasında teknik destek olarak çalışıyorum. Yine yoğun bir gün geçirirken bir çağrı aldım. Yaklaşık 45-50 yaşlarında bir teyze servise bir kulaklık göndermiş. İlk başta klasik bir müşteri gibi günlük hayattaki cihazıyla alakalı sorunlarını paylaşacağını düşündüm, fakat konu ilerledikçe içim cız etti. Bu teyzem yaklaşık 7-8 ay önce çocuğu okul okuyacak diye 60 bin TL kredi çekip çocuğuna bir notebook satın almış. Yanında da bir kulaklık satın almış. Bu kulaklığın kablosu aşındığından dolayı garantiye girmemiş ve teyzemize yeni bir kulaklık alması önerilmiş. Kulaklığın fiyatı 2000 TL. Teyzemiz durumunun olmadığı belirtti ilk, bende normal servis kaydında yazanları okudum. Konu ilerledikçe teyzemiz bir gözünü kaybetme riskinin olduğunu ve elinde ameliyat parasının bile olmadığını belirtti. Bana yalvarır bir şekilde konuşunca ister istemez duygulandım. Teyzemiz 9 kilometrelik yolu servisteki cihazını kontrol etmek için taksi parası bile olmadığından yürüyerek gittiğini ve başının dönmesinden dolayı bayılacak gibi olduğunu belirtti. O an gözlerim doldu. Onun için yakından ilgileneceğimi ve bu konuyu takip edeceğimi belirtip, üst yetkiliye talep ilettim indirim veya garantiye alınması konusunda. Umarım teyzemizin ihtiyacı karşılanır. Bu konuyu hala teyzemize üzüldüğüm için açtım içimi dökmek istedim.