pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Bir türlü anlayamadım herkes OLED LCD diye yazmış. Bu OLED ile LCD farklı bir ekran türü değil mi? link bu
Bir türlü anlayamadım herkes OLED LCD diye yazmış. Bu OLED ile LCD farklı bir ekran türü değil mi? link bu
Kaan_T Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 iPhone X modellerinin tümünde OLED ekran yer almaktadır. Ürün bilgilerinin doğru olmaması şahsen kaliteli bir parça olmadığı hissiyatını uyandırıyor.
iPhone X modellerinin tümünde OLED ekran yer almaktadır. Ürün bilgilerinin doğru olmaması şahsen kaliteli bir parça olmadığı hissiyatını uyandırıyor.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 pudjammm dedi: Bir türlü anlayamadım herkes OLED LCD diye yazmış. Bu OLED ile LCD farklı bir ekran türü değil mi? link bu Genişletmek için tıkla... Satıcıya sorabilirsiniz. Bunu linkten ürüne bakarak OLED'mi LCD'mi hangisi olduğunu bilemeyiz.
pudjammm dedi: Bir türlü anlayamadım herkes OLED LCD diye yazmış. Bu OLED ile LCD farklı bir ekran türü değil mi? link bu Genişletmek için tıkla... Satıcıya sorabilirsiniz. Bunu linkten ürüne bakarak OLED'mi LCD'mi hangisi olduğunu bilemeyiz.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.940 Makaleler 6 Çözümler 31 22 Nisan 2023 #4 Sahte OLED ekran var mı bilmiyorum bence LCD'dir ama fiyatı da pahalı diğer sahtelere göre.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 22 Nisan 2023 #5 LCD'dir bu OLED olacağını sanmam ayrıca fiyatta kazık orijinal bile değil bu ürün.
pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #6 Tesla Bobini dedi: LCD'dir bu OLED olacağını sanmam ayrıca fiyatta kazık. Genişletmek için tıkla... Gx ekranlar genelde OLED oluyor. Evet fiyat gerçekten de kazık.
Tesla Bobini dedi: LCD'dir bu OLED olacağını sanmam ayrıca fiyatta kazık. Genişletmek için tıkla... Gx ekranlar genelde OLED oluyor. Evet fiyat gerçekten de kazık.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 22 Nisan 2023 #7 Çoğu kışı iPhone 11'i seviyor fakat X ve özellikle XS Max çok Premium telefonlardır bu arada X'lerde OLED var.
Çoğu kışı iPhone 11'i seviyor fakat X ve özellikle XS Max çok Premium telefonlardır bu arada X'lerde OLED var.
pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #8 BMKJURB dedi: Çoğu kışı iPhone 11'i seviyor fakat X ve özellikle XS Max çok Premium telefonlardır bu arada X'lerde OLED var. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten çok iyi bir telefondur fakat parçası pek yaygın bulunmuyor iPhone 11 daha mantıklı X'ler biraz eski kalıyor.
BMKJURB dedi: Çoğu kışı iPhone 11'i seviyor fakat X ve özellikle XS Max çok Premium telefonlardır bu arada X'lerde OLED var. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten çok iyi bir telefondur fakat parçası pek yaygın bulunmuyor iPhone 11 daha mantıklı X'ler biraz eski kalıyor.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 22 Nisan 2023 #9 pudjammm dedi: Evet gerçekten çok iyi bir telefondur fakat parçası pek yaygın bulunmuyor iPhone 11 daha mantıklı X'ler biraz eski kalıyor. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 alacaksan alabilirsin uzun ömürlü kullanırsın.
pudjammm dedi: Evet gerçekten çok iyi bir telefondur fakat parçası pek yaygın bulunmuyor iPhone 11 daha mantıklı X'ler biraz eski kalıyor. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 alacaksan alabilirsin uzun ömürlü kullanırsın.
pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #10 BMKJURB dedi: iPhone 11 alacaksan alabilirsin uzun ömürlü kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Birkaç aya değişeceğim12 Pro Max veya 13 almayı düşünüyorum.
BMKJURB dedi: iPhone 11 alacaksan alabilirsin uzun ömürlü kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Birkaç aya değişeceğim12 Pro Max veya 13 almayı düşünüyorum.