Teknik lisede kalınmalı mı?

PRIME H610MK

Hectopat
Yer
Osmangazi
Puanlı Teknik Lise'de okuyorum. Bölümüm Otomasyon ve garip garip teknik çizimler, elektrik dersleri vs. vs. bulunuyor. Ve üniversite kazanmak için sayısaldan sınava girmemiz gerekiyormuş. Benim sayısal kafam çok basmıyor. Elektrik derslerine de pek sıcak olamadım maalesef. Hocalar ise çok iyi bir bölüm falan diyorlar. Ama benim içimde hep bir tedirginlik var. Sizce burada daha fazla kalmalı mıyım yoksa bir Anadolu Lisesine geçmeli miyim? Başka önerilerinizede açığım. Ha bu arada teknik bölüm olduğu için 12. sınıfta sadece kültür dersleri olacakmış.

Sayısala kafa basmıyorsa orada kal çünkü Anadolu'da sayısal bilmiyorsan hiçbir şey yapamazsın ama teknik lisede eskiden Ön Lisans bölümlerine direkt geçiş vardı ve ek puan veriyordu hala aynıysa orada kal kıpırdama. Elektrik falan oku 65 puanlarla atandılar bu sene.

Hocam bende ATP olduğum için 12.sınıfta staj görmeyeceğim mesela. Denizcilik okuyorum ve üniversite için sayısal diyorlar bize. Bende o konuda aşırı kararsızım. AMP ye geçmektense direk okul değiştiririm daha iyi. ATPden devam edeceğim yapabileceğim hiçbir şey yok benim de.

ATP olduğum için 12.sınıfta staj görmeyeceğim mesela.

Yaz staji yapacaksin, 3 ay.

Ha bu arada teknik bölüm olduğu için 12. sınıfta sadece kültür dersleri olacakmış.

Bu arada sayisal derslerin yaninda meslek dersleri de oluyor. AMP'de olsan staj gunleri zaten bos gececegi icin sinava calisacak zamanin olur. Tabii staji nerede yaptigina da bagli.

12'lere devamsizliktan kalma geri getirildigi icin artik pek mantikli bulmuyorum ATP bolumunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…