Teknik lisede yaz stajı önemli midir?

Under Taker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, teknik lisede uçak bakım okuyorum ve bu yaz 25 iş günü için staj yapacağım. Normalde okul Sabiha Gökçen havalimanındaçok büyük bir havacılık firmasından staj ayarladı derslerim iyi olduğu için fakat sağlık kontrolünde sıkıntı çıktı ve geçmişte aldığım bir ilaç için mayıs sonuna kadar ekstra bir tane daha rapor almamı istediler. Uygun en erken randevu 27 Mayıs yani çok yüksek ihtimalle yetişmez. Bu yüzden başka bir yer arayacağım staj için. Bu durum bayağı moralimi bozdu. Acaba bu lise stajı ileride bir firmada işe girerken önem arz ediyor mu? Yoksa çok da kafaya takmaya değmez mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Hayır. devir torpil resefrans devri. O verdiğin cv ye bile bakmayacaklar. Tabiki bu heryerde geçerli olamayabilir. Ama %90 böyle

@Under Taker hocam size yarar saglıyıcak bir staj yeri ise ekstra bilgiler katıp kurumsal bir yerin çalısma biçimini gorucekiseniz bence değer özel hastaneden o saglık raprorunu almayı deneyin

@Under Taker hocam size yarar saglıyıcak bir staj yeri ise ekstra bilgiler katıp kurumsal bir yerin çalısma biçimini gorucekiseniz bence değer özel hastaneden o saglık raprorunu almayı deneyin
Evet hocam bana yarar sağlıyacak elbette bölümümle alakalı fakat özellikle devletten alacaksın dediler. bugün daha erken tarihte olan bir devlete gittim doktor dedi benim normalde gittiğim hastane kayıtlarına ulaşamıyorum benim kendim tetkik yapmam lazım en az 6 ay dedi. Sürekli gittiğim hastanenin de en erken 27 Mayıs.

Fakat ben zaten geçen sene biraz daha küçük bir havacılık firmasında staj yapmıştım. Yani ortamı ve ne yapıldığını az çok biliyorum. Benim şuan aklıma takılan gelecekte CV'ye ne kadar etkisi olur.

Son düzenleme:

Ben ilk iş bulma konusunda yardımcı olacağını düşünüyorum ayrica aldığınız hastanenin bolumlerini sürekli MHRS'den kontrol edin tahmini 20 dakika 30 dakikada bir başka biri iptal ederse yakin tarihli bir randevuyu hemen alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…