B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 26 Mayıs 2022 #1 Herkese selam. Tüm atölye derslerinden geçtim fakat teknik resimden kaldım sizce sorumluluğa girer miyim? Notum 40.
Herkese selam. Tüm atölye derslerinden geçtim fakat teknik resimden kaldım sizce sorumluluğa girer miyim? Notum 40.
mmagnezyum Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2022 #2 Meslek liselerinde Atölye derslerinden kalındığında sorumluluğa giriliyor diye biliyorum, yani en azından bizim okulumuzda öyle.
Meslek liselerinde Atölye derslerinden kalındığında sorumluluğa giriliyor diye biliyorum, yani en azından bizim okulumuzda öyle.
B Baran Toprak koç Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bartın 26 Mayıs 2022 #3 mmagnezyum dedi: Meslek liselerinde Atölye derslerinden kalındığında sorumluluğa giriliyor diye biliyorum, yani en azından bizim okulumuzda öyle. Genişletmek için tıkla... Bütün atölye derslerinden geçtim, sadece teknik resimden kaldım pek anlamıyorumda dersten.
mmagnezyum dedi: Meslek liselerinde Atölye derslerinden kalındığında sorumluluğa giriliyor diye biliyorum, yani en azından bizim okulumuzda öyle. Genişletmek için tıkla... Bütün atölye derslerinden geçtim, sadece teknik resimden kaldım pek anlamıyorumda dersten.