Teknik Servis 20 İş Gününü Aşarsa Ne Yapmalıyım ?

Merhaba.
Ürün onarım süresi 10 iş gününden fazla ise sizin için kullanımınıza aynı özelliklerde ürün tedarik etmek durumundalar.
Ürün onarım süresi 20 iş günüdür.
Ürün onarım süresinin 20 iş gününü geçmesi durumunda değişim hakkı kazanırsınız.

Kim ne kadar uyar bunlara bilinmez.

Yanılmıyorsam ürün bedeli 1200TL civarını geçmiyor ise Tüketici Hakem Heyeti geçiyor ise mahkemeye başvuruyorsunuz.

Biz teknik servise 27 Nisan'da yolladık 20 iş gününü geçmedi felan diyorlar, biriyle görüşüp geri dönüş yapacaklarmış. Geri dönüş yaptıklarında ne demeliyim sizce ?

2 gün içerisinde geri dönüş yapmazlarsa tekrar ara. Yine sallarlarsa seni şikayet edeceğini belirt ve şikayetimvar'a şikayet et.
Hafta içine kaldı artık. Bir ekran kartı için düştüğümüz hallere bak ya yeni nesil ekran kartları çıkacak biz hala teknik servisle felan uğraşalım Teşekkürler cevap için bu arada.

Ekran kartı olarak r9 280x almıştım. Bu arada yok diyorlar 20 iş gününü aşmadı felan, tüketici hakem heyeti yolu gözüktü. Bu arada bizim yanlış hesaplama ihtimalimiz ne kadar ? Şimdi ben 23 Nisan'da gönderdim . Onlarda biz 27 Nisan'da teknik servise verdik diyorlar. 22 Mayıs tarihinde de onlara ulaşmış yani aldığım yere. 20 iş gününü aşmış mı aşmamış mı ?
@JaroxJamaica

Evet beyler yok mu bir yardım edecek ?

Çok fazla bekletemeyiz ekran kartını deyip kargoya vermişler.

Evet mükemmel ülkemizin mükemmel Tüketici Hakem Heyeti. Kaymakamlığa gidiyorum adamlar beni yazı işleri müdürlüğüne yolluyorlar orda ki adam yok 30 iş gününü geçmesi gerekiyor (adamın kafa kaçlı yıllarda kalmış bilmiyorum) ve ürünün 4 kere arızalanması gerek gibi saçma şeyler söyledi. Ben de okuduğumuzu ve 20 iş günü içerisin de olduğunu anlatmaya çalıştım ama nafile. Bu adamın garanti olarak torpille işe yerleştiğini anladım. Birde anladığım şey Tüketici Hakem Heyeti tüketiciyi haklı çıkartmıyor tam tersi mağdur ediyor. Bu ülkede haklı çıkmak çok zor. Ekran kartını bekleyeceğim kargolamışlar zaten alacağım kullanacağım.

Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama yinede yazayım. DSL-N14U Modemimi Teknosa'dan almıştım. 5-6 ay sonra modem birden çekmemeye başladı (Yanındayken 3/5 falan çekiyordu). Verdim Teknosa'ya. Verdikten sonra Teknosa'yı kadar aradıysam bana sadece ''Ürününüz onarılıyor, 20 günü geçerse değişim hakkınız var'' dendi 20 gün sonra Teknosa'ya olanları anlattım ve hiç bir sorun çıkarmadan yenisini verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…