S Sen sor knk Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #11 Krmdmrz dedi: Bedava değiştirdiyse bir sorun göremiyorum. Eğer para verdiyseniz sorun büyük. Genişletmek için tıkla... Yok hocam para vermedim ama şimdi ben buraya gidip kendim gördüm bu endişe verici değil mi?
Krmdmrz dedi: Bedava değiştirdiyse bir sorun göremiyorum. Eğer para verdiyseniz sorun büyük. Genişletmek için tıkla... Yok hocam para vermedim ama şimdi ben buraya gidip kendim gördüm bu endişe verici değil mi?
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 17 Nisan 2021 #12 Sen sor knk dedi: Yok GameGaraj tekni servisi. Genişletmek için tıkla... Şaşırdım. GameGaraj'dan böyle bir şey beklemezdim ama anakartı ücretsiz olarak değiştirdiyseler problem yok bence. Eleman işi bozmuş.
Sen sor knk dedi: Yok GameGaraj tekni servisi. Genişletmek için tıkla... Şaşırdım. GameGaraj'dan böyle bir şey beklemezdim ama anakartı ücretsiz olarak değiştirdiyseler problem yok bence. Eleman işi bozmuş.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 17 Nisan 2021 #13 Sen sor knk dedi: Yok hocam para vermedim ama şimdi ben buraya gidip kendim gördüm bu endişe verici değil mi? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ücretsiz ise ses etmeyin. Niye böyle dediniz derseniz de ucuz etim yahnisi lafına döner olay. Zaten sorun olduğunu biliyordur adam o yüzden direkt saldırmıştır çok büyütmeyin bence.
Sen sor knk dedi: Yok hocam para vermedim ama şimdi ben buraya gidip kendim gördüm bu endişe verici değil mi? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ücretsiz ise ses etmeyin. Niye böyle dediniz derseniz de ucuz etim yahnisi lafına döner olay. Zaten sorun olduğunu biliyordur adam o yüzden direkt saldırmıştır çok büyütmeyin bence.
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 17 Nisan 2021 #14 Anakart modeli neydi onun yerine verilen anakart modeli ne?
S Sen sor knk Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #15 Aynı anakart verildi ASUS H310.