Teknik Servis (Bakkal) Rezillikleri

184424

Hectopat
Makaleler
2
Öncelikle işini en iyi şekilde yapan o güzel servislere asla lafım yok bunu belirteyim. Elimdeki GM 4G'ye 1 haftadır LineageOS 17.1 ROM atmayı çalıştım. Atarken 4-5 kere cihazı kullanılamaz hale getirdim. En azından ben öyle sanıyormuşum. Sebebi servisin GM 4G ekranı takacağına GM5 panelli ekran takmasından kaynaklı. Cihaz 1 yıl önce servise gitti. Gerçi ben o servise gitmemesini ısrarla belirtmeme rağmen zorunluluktan dolayı cihazı o servise verdik. Adamlar yanlış ekran takmış arkadaşlar. Ve ben bundan dolayı 1 haftayı çöpe atmışım ister istemez. Onu geçtim, bu telefonun ekranı tamir edildikten sonra 3-4 kere daha dükkana gittik abartmıyorum. Hatalarını hep ben tespit ettim. İlk elimize verdiklerinde kasa yamuktu, ekran soluktu. Bunun yüzünden bir süre daha bekledik. İkinci vermelerinde de titreşim çalışmıyordu, ekran çıtası çizikler içerisindeydi. Bundan dolayı bu sefer harbi servise bir öfke ile girdik. Hem müşterilere çakma bataryaları "Birebir aynısı" kelimesi ile lanse edip satmalarına hem de bu duruma çok sinirlenmiştim. Ne bizi tınlamış meğer ne de düzgün iş yapmış. Kasadaki elemana işini düzgün yapsın diye kızdım. Bir de demesin mi bizim elimizde sihirli değnek yok. Bundan sonra biraz kızıştık ve en son sakinleştik dükkanda telefonun tamirini bekledik. Zar zor cihazın titreşimini de yaptılar. Bu sefer dükkana son gidişimiz oldu cihazı aldık. Sonuç: Yanlış ekran yüzünden 1 haftanın çöp olması. Ekranlar da birbirine çok benziyor ha! Bakın, aşağıda hangisi 4G'nin ekranı?

Siz siz olun telefon en kötü duruma gelse bile kendi servisi haricindeki yerlere vermeyin. En kötü durumda bile GSM İletişim gibi işinin ehli olan adamlara verin. Ben bunun gibi bir serviste çalışsam inanın daha fazla faydam dokunurdu. Şimdi istemsizce şoklanmış gibi hissettim. Bu da güzel bir tecrübe oldu aslında. Var mı sizin de bu ya da bunun gibi yaşadığınız bir durum?

Soldaki 4G'nin ekranı.

Son düzenleme:
Hocam o zamanlar gidecek başka bir servis yoktu gerçekten. Mümkünatı olsa GSM İletişim'e yaptırtacaktık.
Sağlık olsun. Bundan sonra GM almanızı önermem zaten.
Telefon önerilerinde öyle mi yapıyorsunuz?

Ben servis mervis dinlemem en performanslı ürünü öneririm, belirteyim de başım yanmasın.
Şahsen ben teknik servis ve özelliğin dengesini kuruyorum, yoksa en özellikliyi önerip adı sanı bilinmemiş teknik servislere ürünü emanet etmek kolay.

Telefon önerilerinde öyle mi yapıyorsunuz?

Ben servis mervis dinlemem en performanslı ürünü öneririm, belirteyim de başım yanmasın.
Hocam siz o halde satış sonrası hizmetleri hiç önemsemiyorsunuz. Telefon tamam halikulade, müthiş çalışıyor. Ama ertesi gün bi' baktınız, telefon açılmıyor. Nereye vereceksiniz? Yetkili servisine mi, yoksa bu arkadaş gibi bakkala mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…