Teknik Servis (Bakkal) Rezillikleri

Sağlık olsun. Bundan sonra GM almanızı önermem zaten.

Şahsen ben teknik servis ve özelliğin dengesini kuruyorum, yoksa en özellikliyi önerip adı sanı bilinmemiş teknik servislere ürünü emanet etmek kolay.
GM'i şu an kullanma sebebim Android 10 çalıştırması. YKS sonrası muazzam cihaz almayı düşünüyorum.
Ben servis mervis dinlemem en performanslı ürünü öneririm, belirteyim de başım yanmasın.
En son YotaPhone 2 kullanırken böyle söyleniyordum. Arka ekran telefonun üstüne top düşmesi sonucu tuz buz olduktan sonra hiç böyle düşünmüyorum açıkçası. :D

Hocam siz o halde satış sonrası hizmetleri hiç önemsemiyorsunuz. Telefon tamam halikulade, müthiş çalışıyor. Ama ertesi gün bi' baktınız, telefon açılmıyor. Nereye vereceksiniz? Yetkili servisine mi, yoksa bu arkadaş gibi bakkala mı?
Sağlık olsun. Bundan sonra GM almanızı önermem zaten.

Şahsen ben teknik servis ve özelliğin dengesini kuruyorum, yoksa en özellikliyi önerip adı sanı bilinmemiş teknik servislere ürünü emanet etmek kolay.
Ürünü demeyeyim. Ben sistem toplama kısmından bahsediyorum. Açıkçası kimsenin de servisi önemsediğini görmedim.
Zaten telefon öneririken beni göremezsiniz.

En son bizim orada çay içiyorduk senle. Ne ara Gotham'a gittin? 😀
Ben onu yaptığımın ertesi günü bir akım başlattım resmen.
O onla oralet, onla çay, kahve içmeye başladı. İşin resmen cıvkı çıktı. Ben de daha fazla dayanamadım değiştirdim.

Ben onu yaptığımın ertesi günü bir akım başlattım resmen.
O onla oralet, onla çay, kahve içmeye başladı. İşin resmen cıvkı çıktı. Ben de daha fazla dayanamadım değiştirdim.
Olsun gene de çaya beklerim. Belki bu sefer Duran Emmi'nin Korcan Aile Çay Bahçesi'ne gideriz. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı