Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 28 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar teknik serviste çalışmaya başlayacağım. Herhangi bir taktik falan verecek olan? Deneyimli arkadaşlar biraz tavsiye verirseniz süper olur. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2020
Arkadaşlar teknik serviste çalışmaya başlayacağım. Herhangi bir taktik falan verecek olan? Deneyimli arkadaşlar biraz tavsiye verirseniz süper olur.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 28 Aralık 2020 #2 Hangi teknik servis? Vodofone yada Türk Telekom gibi ise kufur yemeye alışın.
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.462 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 28 Aralık 2020 #3 Tamir ettiğiniz ürünlerin insanlar için çok önemli olduğunu asla unutmayın. İnsanların hakkını yemeyin müşteri olarak bunu diyebilirim.
Tamir ettiğiniz ürünlerin insanlar için çok önemli olduğunu asla unutmayın. İnsanların hakkını yemeyin müşteri olarak bunu diyebilirim.
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.876 Çözümler 10 Yer İstanbul 28 Aralık 2020 #4 Kendini ezdirme yeter.. Verebileceğim en büyük tavsiye budur.
Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 28 Aralık 2020 #5 Megaton dedi: Hangi teknik servis? Genişletmek için tıkla... Adıyaman'da hocam bilgisayar tamiri üzerine. mar00n dedi: Kendini ezdirme yeter.. Verebileceğim en büyük tavsiye budur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. iambmys9 dedi: Tamir ettiğiniz ürünlerin insanlar için çok önemli olduğunu asla unutmayın. İnsanların hakkını yemeyin müşteri olarak bunu diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Yok zaten bende aynı şekilde düşünüyorum. Kimsenin ürününe zarar gelmesin diye zaten tavsiye istiyorum ufak tefek detaylar bazen hayat kurtarır.
Megaton dedi: Hangi teknik servis? Genişletmek için tıkla... Adıyaman'da hocam bilgisayar tamiri üzerine. mar00n dedi: Kendini ezdirme yeter.. Verebileceğim en büyük tavsiye budur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. iambmys9 dedi: Tamir ettiğiniz ürünlerin insanlar için çok önemli olduğunu asla unutmayın. İnsanların hakkını yemeyin müşteri olarak bunu diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Yok zaten bende aynı şekilde düşünüyorum. Kimsenin ürününe zarar gelmesin diye zaten tavsiye istiyorum ufak tefek detaylar bazen hayat kurtarır.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 28 Aralık 2020 #6 Radaloa dedi: Adıyaman'da hocam bilgisayar tamiri üzerine. Tamamdır hocam. Yok zaten bende aynı şekilde düşünüyorum. Kimsenin ürününe zarar gelmesin diye zaten tavsiye istiyorum ufak tefek detaylar bazen hayat kurtarır. Genişletmek için tıkla... Forumda takılın derim, aktif olarak. Teknik bilginiz ne durumda?
Radaloa dedi: Adıyaman'da hocam bilgisayar tamiri üzerine. Tamamdır hocam. Yok zaten bende aynı şekilde düşünüyorum. Kimsenin ürününe zarar gelmesin diye zaten tavsiye istiyorum ufak tefek detaylar bazen hayat kurtarır. Genişletmek için tıkla... Forumda takılın derim, aktif olarak. Teknik bilginiz ne durumda?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Aralık 2020 #7 Hatan varsa kabul et. Ama yoksa ve suçlanıyorsan altta kalma. Bir de mümkünse Turbox çalışanı olma.
Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 28 Aralık 2020 #8 Megaton dedi: Forumda takılın derim, aktif olarak. Teknik bilginiz ne durumda? Genişletmek için tıkla... Temel olarak bilgime güveniyorum. PC montajı, multimetre kullanımı ve lehim yapmayı da biliyorum. körbiginar dedi: Hatan varsa kabul et. Ama yoksa ve suçlanıyorsan altta kalma. Bir de mümkünse Turbox çalışanı olma. Genişletmek için tıkla... Turbox çalışanı ne? Firma mı?
Megaton dedi: Forumda takılın derim, aktif olarak. Teknik bilginiz ne durumda? Genişletmek için tıkla... Temel olarak bilgime güveniyorum. PC montajı, multimetre kullanımı ve lehim yapmayı da biliyorum. körbiginar dedi: Hatan varsa kabul et. Ama yoksa ve suçlanıyorsan altta kalma. Bir de mümkünse Turbox çalışanı olma. Genişletmek için tıkla... Turbox çalışanı ne? Firma mı?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 28 Aralık 2020 #9 Dürüst olun ne ise onu söyleyin tamir ettiğiniz ürüne kendi cihazınız gibi davranın. Bilmediğiniz bir arıza gelirse de doğruyu söyleyip araştırıp bilgi vereceğim gibisinden şeyler söyleyin. Rball olması gereken ekran kartını ısıtıp vermeyin.
Dürüst olun ne ise onu söyleyin tamir ettiğiniz ürüne kendi cihazınız gibi davranın. Bilmediğiniz bir arıza gelirse de doğruyu söyleyip araştırıp bilgi vereceğim gibisinden şeyler söyleyin. Rball olması gereken ekran kartını ısıtıp vermeyin.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 28 Aralık 2020 #10 Radaloa dedi: Temel olarak bilgime güveniyorum. PC montajı, multimetre kullanımı ve lehim yapmayı da biliyorum. Turbox çalışanı ne? Firma mı? Genişletmek için tıkla... Zaten yardim eden olur orada, olmadi forumda konu bile açarsınız. Kolay gelsin, hayir olsun.
Radaloa dedi: Temel olarak bilgime güveniyorum. PC montajı, multimetre kullanımı ve lehim yapmayı da biliyorum. Turbox çalışanı ne? Firma mı? Genişletmek için tıkla... Zaten yardim eden olur orada, olmadi forumda konu bile açarsınız. Kolay gelsin, hayir olsun.