Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 25 Ocak 2013 #11 BilgisayarKurdu dedi: Seninkiler gelmedi mi hala ? Genişletmek için tıkla... Gelmediler ve gelmeyi düşünmüyorlar galiba. Elektrikçi çağırın ankastre kutusuna ve size gelen kablolara baktırın dediler. Ben de bugün elektrikçi çağıracağım, bakalım neler olacak?
BilgisayarKurdu dedi: Seninkiler gelmedi mi hala ? Genişletmek için tıkla... Gelmediler ve gelmeyi düşünmüyorlar galiba. Elektrikçi çağırın ankastre kutusuna ve size gelen kablolara baktırın dediler. Ben de bugün elektrikçi çağıracağım, bakalım neler olacak?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 26 Ocak 2013 #12 Ben işlemci soğutucusu da aldım 4.5 çatır çatır kullanıyorum Elektrikçi çağardın mı bari ?