tigerr Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 4 1 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım için bildiğiniz düzgün teknik servis var mı? Ankara'da bilen varsa yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım için bildiğiniz düzgün teknik servis var mı? Ankara'da bilen varsa yazarsa sevinirim.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 1 Kasım 2022 #2 2-3 sene önce Kızılay'da Teknoworld diye bir teknik servise eski laptopumu tamir ettirmiştim. Güzel işçilik çıkarmışlardı. Hala duruyorsa bakılabilir.
2-3 sene önce Kızılay'da Teknoworld diye bir teknik servise eski laptopumu tamir ettirmiştim. Güzel işçilik çıkarmışlardı. Hala duruyorsa bakılabilir.
tigerr Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 4 1 Kasım 2022 #3 Porsche 911 GT3 RS dedi: 2-3 sene önce Kızılay'da Teknoworld diye bir teknik servise eski laptopumu tamir ettirmiştim. Güzel işçilik çıkarmışlardı. Hala duruyorsa bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim göz atacağım ne kadar sürede tamir olmuştu sorunu neydi?
Porsche 911 GT3 RS dedi: 2-3 sene önce Kızılay'da Teknoworld diye bir teknik servise eski laptopumu tamir ettirmiştim. Güzel işçilik çıkarmışlardı. Hala duruyorsa bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim göz atacağım ne kadar sürede tamir olmuştu sorunu neydi?
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 1 Kasım 2022 #4 tigerr dedi: Teşekkür ederim göz atacağım ne kadar sürede tamir olmuştu sorunu neydi? Genişletmek için tıkla... Laptopumun sıvı teması sonucu anakartı yanmıştı 1 hafta içinde laptopum tamir olmuştu.
tigerr dedi: Teşekkür ederim göz atacağım ne kadar sürede tamir olmuştu sorunu neydi? Genişletmek için tıkla... Laptopumun sıvı teması sonucu anakartı yanmıştı 1 hafta içinde laptopum tamir olmuştu.
tigerr Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 4 1 Kasım 2022 #5 Porsche 911 GT3 RS dedi: Laptopumun sıvı teması sonucu anakartı yanmıştı 1 hafta içinde laptopum tamir olmuştu. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
Porsche 911 GT3 RS dedi: Laptopumun sıvı teması sonucu anakartı yanmıştı 1 hafta içinde laptopum tamir olmuştu. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 1 Kasım 2022 #6 tigerr dedi: Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
tigerr Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 4 31 Temmuz 2025 #7 Yeni bilgisayar alarak teknik servis olayını rafa kaldırmış bulunuyorum teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.
Yeni bilgisayar alarak teknik servis olayını rafa kaldırmış bulunuyorum teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.